Христо Шопов стреля по Миро и Койна Русева

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Христо Шопов стреля по Миро и Койна Русева

11843
на 14.01.2022
Христо Шопов стреля по Миро и Койна Русева
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Обичаният български актьор Христо Шопов ще заеме важна роля в следващия съвместен музикален проект между Койна Русева и Миро.

препоръчано

Малко повече от две години след като представиха последната си колаборация „Ти защо си тук“ дуетът на актрисата и певеца се завръща отново.

Този път песента носи името „Съдби“, а съобщение за нейната премиера направи самата Русева.

„Coming soon е работата” (очаквайте скоро - английски)", написа тя в социалните мрежи публикува снимка как Шопов е насочил пистолет към нея. С това Русева оповести, че музикалната творба ще се появи на бял свят съвсем скоро – през месец февруари.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за вторник - Везните да не предприемат пътувания, Стрелците подложени на огромно напрежение САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за вторник - Везните да не предприемат пътувания, Стрелците подложени на огромно напрежение
ПИК TV x
ПИК TV! Доц. Борислав Цеков попиля Промяната за кеша: При тях процъфтяват най-корупционните и най-незаконните практики. Комично е да твърдят, че ги подслушват службите (ВИДЕО) ПИК TV! Доц. Борислав Цеков попиля "Промяната" за кеша: При тях процъфтяват най-корупционните и най-незаконните практики. Комично е да твърдят, че ги подслушват службите (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК