Хроничен проблем измъчва универсален играч на ЦСКА

Футбол

Хроничен проблем измъчва универсален играч на ЦСКА

6959
преди 5 часа
Хроничен проблем измъчва универсален играч на ЦСКА
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Универсалният защитник на ЦСКА Тибо Вион има хронични проблеми в ставите, пише “Тема Спорт“. Въпреки болката, французинът тренира на пълни обороти и взима участие в мачовете на армейците.

препоръчано

Той кара петия си сезон в Борисовата градина и вече се е доказал като голям боец и пример за себераздаване в отбора. Неслучайно е и твърд титуляр при всеки треньор макар, че има сериозни дефицити в техническо естество.

30-годишният Вион беше сменен принудително при загубата от Левски в събота и днес срещу Ботев Враца се очаква да получи почивка от треньорския щаб и да седне на резервната скамейка.

свързани новини

На негово място в игра най-вероятно ще се появи Иван Турицов. Не е изключено обаче в последния момент треньорския щаб на армейците да реши да заложи на Джеймс Ето’о отдясно на защитата, а като партньор на Марселино Кареасо в предмостието на отбраната да се включи Станислав Шопов.

Младежкият национал е гласен за титуляр в този мач, като другата опция е той да замени Джонатан Линдсет зад гърба на централния нападател. Това ще се случи ако Турицов действа като десен бек и по този начин в стартовата единайсеторка на ЦСКА ще присъстват поне двама българи, след като срещу Левски започнаха само чужденци.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО) ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК