ХРОНОЛОГИЯ НА ЛЪЖАТА: Вождовете на "Промяната" се оплетоха в собствените си схеми за "Джемкорп"! От страх Киро натопи Асен, че мами пред цяла България (ВИДЕО)

ТЕМА

ХРОНОЛОГИЯ НА ЛЪЖАТА: Вождовете на "Промяната" се оплетоха в собствените си схеми за "Джемкорп"! От страх Киро натопи Асен, че мами пред цяла България (ВИДЕО)

172122
на 24.11.2022
ХРОНОЛОГИЯ НА ЛЪЖАТА: Вождовете на Промяната се оплетоха в собствените си схеми за Джемкорп! От страх Киро натопи Асен, че мами пред цяла България (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Две от главните действащи лица в аферата "Чекмедже за милион" - Кирил Петков и Асен Василев, вече взеха толкова да се оплитат в лъжите си, че започнаха да си противоречат един на друг. 

препоръчано

Това пролича по време на последните им две телевизионни участие - в БТВ и БНТ, където отидоха да се защитават за скандала с "Джемкорп". И то след като избягаха от пленарната зала вчера, докато депутатите дебатираха създаването на временна комисия, която да разследва всички спорни обстоятелства около меморандума, подписан от самите тях. 

"България е била управлявана от шайка далавераджии. Нов внос.

Хронология на лъжата за далаверата в един ден:

17.30 ч. БТВ - Асен Василев без да му мигне окото излъга, като заяви: "При мен доклад на ДАНС не е идвал".

18.30 ч. БНТ - Кирил Петков обяви, че докладът на ДАНС за "Джемкорп" е пристигнал при него, бил е обсъждан на заседание на Министерски съвет и на базата на този доклад правителството решава да прекрати меморандума".

Така най-кратко, точно и ясно бившият здравен министър и настоящ депутат от ГЕРБ-СДС Костадин Ангелов обобщи противоречието, в което влязоха двамата аферисти Кирчо и Кокорчо. 

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Зимната супа, която ще ни държи здрави за по-дълго време Зимната супа, която ще ни държи здрави за по-дълго време
ПИК TV x
Стефан Янев не се виждал като премиер - готов е за разговори с ГЕРБ (ВИДЕО) Стефан Янев не се виждал като премиер - готов е за разговори с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК