ГОРЕЩО
РАДЕВ АКТИВИРА ДЕЖУРНОТО СИ ПРОКСИ: Имало ли е разследване за корупция срещу Демерджиев, унищожено при назначението му в служебния кабинет?
Даниел Митов: Два влекача са в готовност да изтеглят танкера, блокиран край Ахтопол - не е опасен
ТРАГЕДИЯ! 16-годишно момиче скочи от висок етаж на блок в Пловдив
ПОТОПЪТ В БУРГАСКО! Задействаха BG-ALERT - кметът на Приморско предупреди кои са най-критичните места
ИЗВЪНРЕДНО! Млад мъж е прострелян в центъра на София
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти
препоръчано
1 ч.ч. пилешки бульон или вода
1 ч.ч. кускус
1/4 ч.ч. мента, наситнена
кората на 1 лимон
750 г пилешко филе, нарязано на ивици
1/4 ч.ч. брашно
1 яйце, разбито
1/4 ч.ч. прясно мляко
олио за пържене
За соса:
1/4 ч.ч. зехтин
1 червена люта чушка, наситнена
2 скилидки чесън, пасирани
1/2 ч.ч. кисело мляко
Вижте начина на приготвяне тук
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1280812
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
302374
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
270686
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
107711
на 26.04.2021


