ГОРЕЩО
ПЪРВО В ПИК: Кирил Петков се покри в СПА хотел преди срещата с Борисов и ГЕРБ (СНИМКИ)
КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО: ДПС-Ново начало издига санитарен кордон около пуделите с пачките, кеша и корупцията
ПП развърза Асен Василев да ВЗРИВИ тотално преговорите с ГЕРБ - постави 7 условия на Борисов
СВОЕВОЛИЯТА НЕ ПРЕСТАВАТ: ППДБ продължават да се инатят - ето какви поредни условия поставиха за преговори с ГЕРБ
ИЗВЪНРЕДНО! ГЕРБ отвърна остро на ППДБ: Диалогът не може да се води през...
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 500 г агнешки дреболии, 2 яйца, 2 ч.ч. корнфлейкс или галета, брашно, 5 с.л. лимонов сок, магданоз, олио, подправки.
препоръчано
Начин на приготвяне: Дреболиите се почистват и нарязват на хапки. Мариноват се в лимоновия сок. Слагат се подправките (по желание), поръсват се с нарязания магданоз и се оставят 3 часа в хладилника. Хапките се изтръскват от маринатата, овалват се последователно в брашното, разбитите яйца и натрошения корн флейкс или галетата. Оставят се в хладилника 30-40 минути. Пържат се в леко сгорещено олио по 2 минути от всяка страна. Внимание: при препържване може да станат сухи и жилави.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
850420
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
278981
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
252091
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
87148
на 26.04.2021