Хулигани нарязаха гумите на повече от десет коли във Враца

Региони

Хулигани нарязаха гумите на повече от десет коли във Враца

4132
на 25.07.2021
Хулигани нарязаха гумите на повече от десет коли във Враца
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Десетки собственици на автомобили тази сутрин бяха неприятно изненадани, когато се опитаха да ги използват, съобщи „Булнюз”

препоръчано

Неизвестни хулигани тази нощ са нарязали гумите на повече от 10 бусове и леки автомобили.  Под въздействието на алкохола или на упойващи вещества, някой е минал по ул. „Ген. Леонов“ и без видима причина е намушкал по 1 гума на паркираните там возила.

По неофициална информация пострадали коли има от района на хотел „Раде“ чак до пл. „Левски“.

От сутринта два екипа на полицията работиха по установяване на извършителите. Преглеждаха се и камерите около Кооперативния пазар в опит за разкриване на хулиганската проява.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК