Хулиганка посегна на млади дръвчета в Бургас (ВИДЕО)

Крими

Хулиганка посегна на млади дръвчета в Бургас (ВИДЕО)

14647
преди 4 часа
Хулиганка посегна на млади дръвчета в Бургас (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Млада жена наряза предпазните колани на дръвчетата на една от бургаските улици, нейните действия разтърсиха жителите на черноморския град.

препоръчано

Жената с помощта на ножица е прерязала коланите, които са необходими за правилното захващане на младите дървета и ги пазят от силен вятър.

Инцидентът е станал на ул. „Св. св. Кирил и Методий“ от пресечката й с ул. „Цар Симеон I“ до бул. „Демокрация“. Дръвчетата са посадени от Община Бургас при направената основна реконструкция на улица „Св. св. Кирил и Методий“.

свързани новини

Видеокамерите са запечатали действията на жената. Тя е задържана. Действията си е обяснила с това, че коланите пречат на развитието на дърветата. Според нея от там където минавали коланите, кората е напукана и това не е добре за самите дръвчета.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО) ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК