ХУЛИГАН: Прибраха на топло фен на Левски, сбил се с жандармеристи преди мача с Ботев Пловдив

Крими

ХУЛИГАН: Прибраха на топло фен на Левски, сбил се с жандармеристи преди мача с Ботев Пловдив

7766
преди 8 часа
ХУЛИГАН: Прибраха на топло фен на Левски, сбил се с жандармеристи преди мача с Ботев Пловдив
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

19-годишен перничанин е пренощувал в полицейския арест за противообществена проява в зоната на стадион “Христо Ботев“ в събота в Пловдив.

препоръчано

Минути преди началото на футболната среща между Ботев Пловдив и Левски София, на един от контролно-пропускателните пунктове младежът влязъл в пререкание със служители от Зонално жандармерийско управление, тъй като решил да стигне до трибуните без закупен билет.

Неприемливото му поведение било съпроводено и с физически нападки към униформените, по които нанесъл удари. Отведен е в ареста на Шесто РУ за едно денонощие.

За случая е уведомен дежурен прокурор от Районна прокуратура – Пловдив и на извършителя е съставен акт по чл. 21, т. 12 от Закона за опазване на обществения ред при спортни мероприятия.

В неделя, с решение на Пловдивски районен съд му е наложено наказание да положи безвъзмезден труд в полза на обществото в размер на 80 часа и забрана за посещение на спортни мероприятия в страната и чужбина за срок от 2 години.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 104
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК