Цалапица излиза на нов протест пред прокуратурата по делото за убития Митко

Темида

Цалапица излиза на нов протест пред прокуратурата по делото за убития Митко

9123
на 16.05.2024
Цалапица излиза на нов протест пред прокуратурата по делото за убития Митко
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Протест пред сградата на прокуратурата в Пловдив организират близките на убития Димитър Малинов и жители на Цалапица.

препоръчано

Гражданското недоволство ще се проведе час преди да започне същинското дело срещу близнаците Борислав и Валентин Динкови. Едно от исканията на протестиращите е прокуратурата да промени обвинението към тях от укривателство в съучастничество в убийството на 24-годишния младеж.

За първи път днес пред съда в качеството му на свидетел ще бъде разпитан и екстрадираният у нас Рангел Бизюрев. Очаква се неговите показания да разкрият ролята на близнаците в престъплението и дали те са участвали в побоя над Димитър Малинов. За разпит са призовани и други свидетели.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК