ЦАРЯТ НА ТЮТЮНА: Арестуваха българин в Румъния с 495 000 кутии цигари (СНИМКИ)

Балкани

ЦАРЯТ НА ТЮТЮНА: Арестуваха българин в Румъния с 495 000 кутии цигари (СНИМКИ)

24326
на 14.05.2024
ЦАРЯТ НА ТЮТЮНА: Арестуваха българин в Румъния с 495 000 кутии цигари (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Българин се опита да внесе незаконно в Румъния през ГКПП Турну Мъгуреле 9,9 милиона къса цигари (495 000 пакета) на стойност над 13,6 милиона леи (5,44 млн.лв.), съобщава румънската гранична полиция на официалната си страница в Интернет.

препоръчано

Недекларираната стока е била натоварена в ТИР, който пътувал по маршрута Турция-Полша. Водачът на камиона не е представил документ за произхода на цигарите, предава БТА.

“На 12.05.2024 г. митническите инспектори съвместно с гранични полицаи извършиха няколко специфични проверки въз основа на анализа на риска. В резултат на тези проверки те откриха внушително количество недекларирани цигари без акцизен бандерол в товарен автомобил с българска регистрация. Камионът е бил управляван от български гражданин. Той твърди, че е служител на транспортната фирма и не знае за съществуването на цигарите”, се казва в публикуваната информация.

Камионът и откритата стока са откарани в централата на териториалната служба на гранична полиция Телеорман. Цигарите са конфискувани. Граничната полиция е започнала разследване за контрабанда.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК