ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Управители на ресторанти в Бургас пускат промоции, за да има по-голям оборот. Градът е пълен с туристи заради фестивала “Spirit of Burgas”, но конкуренцията в бранша е голяма.
Както е известно, довечера на мегашоуто ще излезе попидолът Роби Уилямс, който вече е в Бургас и разпуска в местния хотел "Приморец".
"Надявам се да е добро времето, за да можем да поработим повече, сподели пред камерата на БНТ Димо Димов", който е собственик на ресторант в Бургас.
В момента най-евтината и предпочитаната риба по морето, цацата, варира между 2 и 3 лева за порция. Супата излиза от 2 до 5 лева, а ако искате скара, риба или аламинути, пригответе си между 3 и 15 лева. На туристите тези цени им се виждат нормални.
Повечето ресторантьори по морето казват, че не си позволяват да мамят клиенти с напомпани цени.
За туристите остава неудобството да правят резервации предварително заради липсата на свободни места в ресторантите.


