Цветанка Андреева: Възможна е коалиция на проевропейските формации, там влиза и ДПС-Ново начало

Час Пик ГЛАВНА

Цветанка Андреева: Възможна е коалиция на проевропейските формации, там влиза и ДПС-Ново начало

50811
преди 4 часа
Цветанка Андреева: Възможна е коалиция на проевропейските формации, там влиза и ДПС-Ново начало
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Възможна е коалиция на проевропейските формации - там влиза и ДПС-Ново начало!" Това каза политологът Цветанка Андреева пред Нова нюз, като подчерта, че проблемът е един и същ и хроничен - невъзможността да се състави правителство след поредица от предсрочни избори.
 
"Битката е за ключовите постове в съдебната система и прокуратурата - по този въпрос консенсус няма да се постигне.  Именно затова ще отидем на още едни избори." Това пък коментира социологът Кънчо Стойчев.

препоръчано

"Губим все повече избиратели. На частичните избори миналия уикенд тази тенденция се потвърди. Имаме две групи, които са се "хванали за гушите" по един и същи въпрос - контрол над прокуратурата и силовите органи.

Взимат се заеми, страната се разорява, хората губят интерес. Тази ситуация някой ден ще се взриви. Страната върви към политическо избухване и икономически срив", подчерта той. 

От своя страна политологът Цветанка Андреева отбеляза, че "политиците, колкото и да се удрят взаимно по време на кампанията, все пак обсъждат как да направят кабинет".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК