Вход
София
Времето в София 7 o C

Цветанов бил "Апостола", босът на контрабандата. Разпитват Веселин Маринов

Цветанов бил "Апостола", босът на контрабандата. Разпитват Веселин Маринов

на 12.07.2013
3753
24
Цветанов бил "Апостола", босът на контрабандата. Разпитват Веселин Маринов
Автор: ПИК
12.07.2013
24
3753

Кокошкарските обвинения, лепнати на Цветанов в последния месец, са само прелюдия към оглушителен шамар, който ще му нанесе прокуратурата до края на юли, научи ПИК от свои хора в държавното обвинение.

Предстои бившият вътрешен министър да бъде обвинен в причинителство и осъществяване на контрабанда в особено големи размери - няколко десетки милиони евро. В последния месец показания дали няколко видни политически деятели от ГЕРБ, като и служители в гранична полиция. Повечето от тях са получили статут на защитени свидетели, за да проговорят за съпричастността на Цветанов към мащабен контрабанден канал на цигари, алкохол и наркотични вещества от Турция.

Цветан Цветанов стоял на върха на пирамидата и бил известен като "Апостола". Колкото и да звучи комично, в схемата участвал и неговият най-близък приятел - певецът Веселин Маринов, който изпълнявал ролята на куриер. За това намекна преди две години /още докато бе в опозиция на ГЕРБ и лидерът на РЗС Яне Янев. При всички случаи, според източници на ПИК, предстоял разпит на Веселин Маринов.

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 19096
архив

2030 година. НАСА открива първия в историята ресторант на Луната. Един от посетителите пише в книгата за гости: "Храната е добра, обслужването също, но липсва атмосфера..."

x
ПИК TV ПРЕДСТАВЯ: Мегапроектът на българското правителство - ще караме ли по "Хемус" до Варна 50 години след старта на строителството (ЕКСКЛУЗИВЕН ФИЛМ)
x
АСТРОЛОГ: Денят е добър за начало на важни дела. Всичко, което се започне, ще има успех
x