Цветанов всеки момент ще стане обвиняем

ЧАС ПИК

Цветанов всеки момент ще стане обвиняем

8857
на 12.06.2013
Цветанов всеки момент ще стане обвиняем

20 журналисти го очакват пред Спецпрокуратурата

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов до минути ще пристигне в сградата на Спецпрокуратурата, откъдето ще си тръгне като обвиняем. Пред храма на Темида вече са се събрали над 20 журналисти, които го очакват с нетърпение.

препоръчано

Сутринта Цветанов нервно се хилеше в парламента, но след привикването му при магистратите едва ли ще му е до смях. Очаква се той да бъде привлечен към наказателна отговорност за това, че е разпореждал на бившите си вече подчинени от СДОТО да подслушват незаконно политици, бизнесмени и общественици.

Единствената хубава новина за бившия министър и бъдещ обвиняем е, че засега ще избегне ареста. Много е вероятно мярката му за неотклонение да бъде или "подписка" или парична гаранция.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПИК TV! Ето го посланието на Бойко Борисов от Петрич (НА ЖИВО) ПИК TV! Ето го посланието на Бойко Борисов от Петрич (НА ЖИВО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК