Цветанов: В Белица ГЕРБ има своите твърди позиции

ЧАС ПИК

Цветанов: В Белица ГЕРБ има своите твърди позиции

4895
на 28.02.2016
Цветанов: В Белица ГЕРБ има своите твърди позиции
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

С резултатите от местните избори в Белица ГЕРБ вече има своите твърди позиции. На тези избори имаше повече смелост в районите със смесено население, имаше повече хора, които да подкрепят политическа партия ГЕРБ. 
Това заяви зам.- председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на среща с активисти и симпатизанти на партията от община Белица, съобщиха от ГЕРБ. Той подчерта,че знае колко е трудно и какво преживяват хората в тези райони, че си спомня първите срещи с хората от община Белица, на които са изпитвали страх. „Тези срещи ни дават допълнителен импулс, защото вие сте нашите работодатели", каза Цветанов.
Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че партията днес има своето сериозно присъствие във местната власт, но ситуацията в държавата е сложна. В парламента има осем партии, а правителството на Бойко Борисов е най-доброто, което може да има България, затова трябва да бъде подкрепяно. Цветанов коментира, че правителството прави всичко възможно страната и общините да се възползват в максимална степен от европейските средства, за да се направи инфраструктура и да се привлекат инвестиции в всички сфери на икономиката.
„Залагайте на истинската алтернатива, на омразата трябва да отговаряме с политики и с протегната ръка”, обърна се Цветан Цветанов към десетките симпатизанти на ГЕРБ от община Белица.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК