Вход
София
Времето в София 7 o C

Цветанов: Политици използват прокуратурата! Историята: Цветанов си имаше персонален главен прокурор - Борис Велчев

Цветанов: Политици използват прокуратурата! Историята: Цветанов си имаше персонален главен прокурор - Борис Велчев

на 13.01.2020
75968
34
Цветанов: Политици използват прокуратурата! Историята: Цветанов си имаше персонален главен прокурор - Борис Велчев
Автор: ПИК
13.01.2020
34
75968

"Прокуратурата се използва от политиците", обявил политикът с най-много апартаменти Цветан Цветанов, визирайки актуалната акция с министър Нено Димов.

Подобни думи и оценки от устата точно на този човек звучат нахално.

Цветанов, като всевластен вътрешен министър в периода 2009 - 2013 г., бе превърнал българската прокуратура в персонална шпицкоманда за мръсни поръчки. Главният прокурор Борис Велчев бе негов подчинен, само разписваше заповедите за арест. Зад килиите - унизени и оклеветени, попадаха лични и политически врагове на Цветанов. Акциите се кръщаваха с ефектни имена и се излъчваха по телевизията. В крайна сметка повече обвинения паднаха в съда, а България получи осъдителни присъди в Страсбург.

Достатъчно е да припомним за ареста на Алексей Петров, чийто дом без всякаква нужда бе атакуван от маскирани барети по първи петли. За унизителното просване на земята на военния министър Николай Цонев в коридора на Военна болница. За нахлуване на униформени в нотариалната кантора на съпругата на Тенчо Попов. За ареста на Дамбовците, един от които бе държан гол на земята в продължение на цял час. За насочените автомати в слепоочите на Борислав Гуцанов пред очите на детето му. За Антон Петров, Даниел Славов, Тони Костадинов...За озлочестените лекари от Горна Оряховица. 

А ето и обезщетенията, които България изплаща по акциите на тандема Цветанов - Борис Велчев, само до този момент, въз основа на осъдителни присъди от Европейския съд:

Борислав Гуцанов - 40 000 евро

Тони Костадинов - 5100 евро

Алексей Петров - 9000 евро

Николай Цонев - 15 000 евро

Антон Петров - 15 000 евро

Йордан и Пламен Стоянов - Дамбовците - 85 000 евро

Тенчо и Антония Попови - 19 000 евро

Д-р Михаил Милатович - 20 000 евро (за "умишлено умъртвеното бебе", което Цветанов му приписа)

Така че Цветанов по-добре да замълчи по темата за натиска на политиците над прокуратурата. Точно той е класическият пример за това.

Сподели:
Напиши коментар »
(34)
1
Гуцито гепи субсидията от 90 000 лева и си купи мощна луксозна джипка да си джитка на воля.
2
ТОЧНО ЦВЕТАНОВ ПОДСЛУШВАШЕ ВСЕКИ И Е НАЙ НА ЯСНО КОЙ С КОГО СЕ Е "ХВАНАЛ" ИЛИ КОЙ С КОГО "ИГРАЕ".
3
неговия Гл.Прокурор. Сега “обработва” неговите структури от ГЕРБ. Тиквун няма да смее да рита срещу него,защото Цвъки му знае всички далавери,а жена му работи в ДАНС.
4
Да се внушава : " 1. Цветанов имаше персонален прокурор; 2. Цецо е лош и гаден " !! Народа забрави каква огромна престъпност имаше в България преди него. Само отвличанията бяха по 1 на месец. А Борис Велчев беше персонален прокурор на мафията на Позитано, иначе щеше да повдигне обвинение на Сергей Станишев за Белене.
5
взе ли наркотици ?
6
АХ ГОРКИТЕ, ВСИЧКИТЕ ЧИСТИ КАТО СЪЛЗИ? КРАЛИ ТА СЕ НАСРАЛИ, АМА ЗАКОННО, А НА ЦВЕТАНОВ ТОГАВА МУ СКОЧИХА ВСИЧКИ В КУПОМ И МУ СКАЛЪПИХА ОБВИНЕНИЕ ЗА ДА СИ ТРАЕ, ПОЛИЦЕЙЩИНА БИЛО, ПОДСЛУШВАЛ ИМ ДАЛАВЕРИТЕ, НАРОДА ГО БИЛ СТРАХ! КОЙ НАРОД?
7
ПИК, като гледам списъка с "унижените" от Цветанов...ми то, тези хора всеки свестен съдия ще им даде по 20 години. Изобщо няма да ги бави.
8
Ами щом те са виновни за осъдителните присъди-да платят те. То е повече от ясно. Иначе защо си чешем езиците само по сайтовете. Хайде, парламента-веднага закон и готово-глей колко пари са това. Ще ги дадем на пенсионерите. Айде, нали все за народа!!!!!!
9
Нов закон вдига пак пенсиите в Гърция. А у нас бедност и мизерия.А ние си играем на политика
10
И всичко това, видиш ли, без знанието на Борисов! Какви неща само си е позволявал този самодеец Цветанов! Смешници!
11
А Бойко родата на Краси Велчев...
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
училището (за бавноразвиващи се) в гр. Вършец, работил само на държавни и общински служби, влязъл в политиката с един чифт скъсани зелени милиционерски чорапи, да придобие огромен апартамент в луксозна сграда на последния шести етаж с площ от 240 кв.м., който върви заедно с двоен гараж и предверие с „ВИП асансьор“, като общата разгъната застроена площ на обекта е над 315 кв.м., а пазарната оценка на разкошното имение възлиза на около 1,5 млн. лв. ++ Как може младата комунистка Цецка (изпратена от Партията в работнически факултет, от който кадрите след 6-месечна подготовка са приемани за студенти без приемен изпит), да завърши задочно „Право“ и преди 10 години, гола като мотика от ТКЗС-то на родното си село Драгана, общ. Угърчин, да постъпи в ГЕРБ, а сега изведнъж да се окаже собственик на огромен суперлукс 198,7 кв.м. апартамент в центъра на София плюс гараж 20,2 кв.м. с пазарна оценка около 1 млн. лв. (198,7+20,2=218,9 кв.м. х 2280 евро/кв.м.=499 092 евро. „Според отдел „Продажби“ на Артекс жилищата на високи етажи в техните сгради се продават на цени около 2 200 евро на квадратен метър без ДДС“ - https://acf.bg/?p=15397) ++ Как може шефът на КПКОНПИ г-н Пламен Георгиев, да е декларирал, че си е купил тризонет за 293 374 лв., но в същото време да има публична оферта от продавача на апартамента за 265 000 евро, която е нормалната за района пазарна цена на подобни суперлукс ексклузивни имоти? (https://www.facebook.com/AnticorruptionFund/photos/a.330337120735549/657897361312855/?type=3&theater)
14
НИКОЛАЙ ЦОНЕВ ....ПАРИТЕ СА БИЛИ В САКОТО МУ - БЕЛЯЗАНИ , НО ТОЙ ОЩЕ НЕ ГИ БЕ ПИПАЛ ..ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА СВЕТНЕ КАТО ИВАНЧЕВА ...ЦВЕТАНОВ НЕ Е ТОЛКОВА ЧЕРЕН ..БАЯ БАНДЮГИ ХВАНАХА И ТО ОЩЕ НА ТРИТИЯ МЕСЕЦ ОТ ПЪРВИЯ МАНДАТ НА БОРИСОВ ...ЗАКОВАХА МАГИСТРАЛНИТЕ БАНДИТИ ТОЧНО ПО НОВА ГОДИНА 2009 ....ПОСЛЕ ХВАНАХА НАГЛИТЕ ...ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТРЕЧЕ !v
15
АЛО ПИК, УСРАХТЕ СЕ БЕ ХОРА, УСРАХТЕ СЕ! ЦВЪКИ, ЧЕ Е БОКЛУК, ТАКЪВ СИ Е ....АМА ДА ЗАЩИТАВАТЕ МУТРИТЕ ?!?
16
៉៉៉៉៉៉៉៉ ៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉ ៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉ ៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉ ៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉ ៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉ ៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉ ៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉ ៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉ ៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉ ៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉ ៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉
17
ЦВЕТАНОВ СЪЩО ПОМОГНА ЗА МНОГО БАНДИТИ ДА СЕ ЗАЛОВЯТ И СИ РИСКУВА ЖИВОТА,НО ЗАЩО МУ ТРЯБВАШЕ ДА ПРАВИ ТАЗИ ЗАМЕНКА НА АПАРТАМЕНТ.... ДА СЕ СЪРДИ НА СЕБЕ СИ.
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Цв. е наистина най- типичният пример за използване на прокуратурата като бухал.ка срещу враговете ме- почти всичките му показни арести се оказаха кухи показни акции за PR..A народът после плаща масрафа- нагл.ец пълен!По-добре да се скрие!
20
АЛООООО, ДРУГАРИ ПО КРОТКО. ЕВРОТО КОИТО БЪЛГАРИЯ ЗАПЛАТИ НА ТЕЗИ БАНДЮГИ ОТИДОХА В ДЖОБОВЕТЕ НА ТЕЗИ КОИТО ЗАВЕДОХА ДЕЛАТА В СТРАСБУРГ СРЕЩУ ЦВЕТАНОВ. ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ И ДА ПРИЗНАЕТЕ НАЙ ПОСЛЕ, ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА ЦВТАНОВ БЯХА ОТРЯЗАНИ "ГЛАВИТЕ" НА БАНДИТИТЕ. ГРЕШКАТА МУ Е АПАРТАМЕНТА СЪС АСАНСЬОР.
21
За разлика от инж. д-р, доц. Борисов Цветанов говори английски сравнително добре. Всички знаете, че Фукарапитека от с. Хераково не може да говори правилно на български език.Да сте чули нещо подобно от Цветанов: " Ай да одиме да вечераме", " Кът съм ти казъл, че нема а барам, начи нема а те барам" или " Говорих с Царо, казъх му, че ония ора ше му земат имотите". Такъв простак едва ли има няпкъде по Европа. Това че сам признава да е простак и селяк не променя нещата.
22
Ако този индивид разкрие пред прокуратурата какви са ги вършили с мутрата от СИК , ама няма ...
23
Не е ли така? Престъпниците ги пускат, а Нено Димов е в килията, защото кметицата на Перник не е подменила водопровода и защото върши работа и е настъпил някой.
24
Ясноооооо, ТИКВАТА е ПЕЕЕЕРАС. :-)
25
Цветанов си вършеше много съвестно работата срещу престъпниците. Силно озадачава списъка с бандити, които ПИК защитава. Може и да са осъдили България заради разни процедурни пропуски при ареста, но да ми защитавате Алексей Петров и Хамстера ?! Големият въпрос е защо Алексей Петров не е осъден на доживотен затвор. Той отвличаше хора срещу откуп.
26
Eй, страшни сте в този сайт.До преди да падне главата на Цветанов, много го издигахте. Сега, като е бай никой, почнахте да го плюете. Интересно ще съществува ли сайта ви, ако падне ББ.Или ще минете на другата страна, т.е ще имате нови любимци.
27
нещо се размърда?!? Тоя крадлив дебил с многото апартаменти, випусник на училището за бавно развиващи се вместо да търка наровете в ЦСЗ си позволява да дава оценки и да прави прогнози. Да си затваря мръсната уста защото не е изключено да го застигне съдбата на Мишо бирата и съпругата му!
28
Чета и ми се повръща. Едни мутри се хапали с други мутри като хиени.
29
Времето ще си покаже и докаже. Ами да.
30
៍័័៍៉័័៍័័៍៉៉័័៍័័៍៉័័៍័័៍៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉
31
ПИК хайде дайте една актуална справка колко апартамента има ЦЦ , но обективно, с факти , не от графата "една жена каза". Предварително Ви благодаря. Споря със едни приятели и искам да съм подплатен с аргументи и факти.
32
Абе стига бе,не помните ли че всички отвличания и ,, завързани,, престъпления и убийства, особено на дечица ( да не споменавам на кои точно сестрички и момиче от Перник),Господ да ги прости, бяха точно при ,, Царуването,, на Цветанов в МВР,а гнусното поведение на ,,Буда,, с пържолките за кучето , което откри трупа,просто нямаше аналог на съвременната простотия в България!Сега тоя ,, темерут,, остриган да си мълчи и да се наслаждава на ,, Главния,, си прокурор, толкоз!
33
Цветанов не е образец за подражание. Същевременно: ПИК виждах да публикувате такива материали, когато Цв. Цв. беше на власт.
34
a фръзките в съда кога
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6908
архив

Средновековен спам през 15-ти век. Стои принцът, чака писмо от любимата. Три дни и три нощи чака. Пристига пощенски гълъб. Щастливият принц развълнуван отваря писмото. А там: "Точа мечове. Изгодно.".

 

няма нови новини
Днес: 170
hot
най-четени новини в момента
сега
3593
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Топ епидемиологът д-р Ангел Кунчев с разтърсващи разкрития за страшния вирус от Китай - опасни ли са грипната епидемия в България и безводието (ОБНОВЕНА)
x
АСТРОЛОГ: Днес е двойствен ден, не е подходящо започването на сериозни дела
x