Вход
София
Времето в София 8 o C

Цветанов пробутва Плевнелиев за премиер във ведомствено издание, бързат да приключат с Борисов

Цветанов пробутва Плевнелиев за премиер във ведомствено издание, бързат да приключат с Борисов

на 26.10.2020
115325
0
Цветанов пробутва Плевнелиев за премиер във ведомствено издание, бързат да приключат с Борисов

Статия с изумително заглавие и съдържание се появи днес в издание, близко до бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов. Ни в клин, ни в ръкав, изведнъж от медията се изцепиха "Трима, сред които и Плевнелиев, могат да наследят Борисов". 

В 8 сутринта, когато още се разсънвах, подскочих от изненада - какво се е случило с премиера, та вече му търсят "наследници"?! 

Борисов си е жив и в добро състояние, въпреки положителния тест за коронавирус, работи онлайн, докато е под карантина, лекарите от ВМА следят здравето му и то е стабилно. 

Какви наследници им се привиждат на тези авери на новоизлюпения партиен лидер с личен асансьор? Дотам ли стига моралът им - започват да душат като лешояди, а ако няма повод си го създават, щом има и най-малка надежда да върнат на власт господарите си... Пошло, долно и брутално. Но да знаят, че който дърпа дявола за опашката, накрая се среща сам с него.

На Борисов милиони българи му желаят здравето, стотици световни лидери го направиха в лични послания до него, симпатизантите на ГЕРБ заляха социалните мрежи и са категорични - искат само него за премиер и не дават да се издума за каквито и да било наследници, отстъпване на лидерство и прочие. А няма и причина за това, защото управлението е стабилно, ситуацията в ГЕРБ - също. 

По-нататък във въжделенията на изданието следват серия от внушения за това как Борисов трябвало да се оттегли и авторът като паяк плете мрежата си, да увие после жертвата си набързо в нея. Според кого трябва да се оттегли, драги? Според вашия благотедел Цветанов ли?

Защото личи неговия почерк и цялата статия е пример за журналистическо активно мероприятие - ако повод, но именно с внушенията се цели стигането му. Търсейки "наследници" на Борисов, да се призове за повод за намирането им.

Болезнено се набива неистовото им желание да приключат с Борисов.

Не липсват обаче и комедийни моменти като прозрението, че сред вариантите за "наследник" бил и Росен Плевнелиев. Пародийната звезда от тв студиото на Гала в сладката мелодрама с русокоса синоптичка... Човекът, който докара Румен Радев на "Дондуков" 2, защото свали с провалите си доверието в институцията и разочарова дори електората на ГЕРБ, принуден масово да подкрепи някакъв си неизвестен военен, но все пак генерал, а не Чехльо. Нищо, че после този се оказа под двойно по-тежък чехъл...

С името на Плевнелиев обаче се възражда идеята за нова коалиция на ГЕРБ и ДеБъ, макар предишната такава да донесе само негативи на Борисов и заради нея и до днес да плаща последствията от куп безумни политики. Опитът чрез статията да се пробутат хора на Христо Иванов обаче показва, че тези кръгове, заедно с приближения Цветанов, не престават в напъните да бабуват на подобно обединение, което да довърши партията на Борисов. Но то това е и целта.

Нахални са и внушенията, че трябва да се подава оставка, за каквото отдавна не говорят дори самите метежници на площада. Просто защото ги няма. 

А интригантското замесване на хора от ГЕРБ като Андрей Новаков и Калин Каменов само издава в пълна степен в чия глава е хрумнало активното мероприятие. Новаков няма никакви властови амбиции и работи успешно като евродепутат, на когото му остават още 6 години в Брюксел. Калин Каменов имаше и на последните избори възможност да оглави министерство, но сам предпочете да работи за града си и така постигна рекорден изборен резултат на последния местен вот във Враца.

Така, че спрете да душите и отлитайте заедно с метежниците. Към Дубай или към "Артекс", ваша воля. Но не и към "Дондуков" 1 - там работи Борисов и мястото е заето.  

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22726
архив

Питат Радио Ереван: - Как може да се преживее кризата? - С помощта на правилно подбрани антидепресанти. - По-точно? - Пари, имоти, злато, диаманти.

x
САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)
x
11-те правила за връзка тип „просто секс"
x