Цветан Цветанов избяга от неудобните въпроси на ПИК

ЧАС ПИК

Цветан Цветанов избяга от неудобните въпроси на ПИК

13951
на 27.04.2013
Цветан Цветанов избяга от неудобните въпроси на ПИК

Кулезич не го обезпокои в ефир, двамата почти заспаха

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Соченият за сивия кардианал на подслушванията в България Цветан Цветанов избяга от въпросите на ПИК след участието си по Нова телевизия.

препоръчано

"Благодаря за вниманието", злобно просъска бившият вътрешен министър пред медията ни, миг преди да потъне в кожения салон на мерцедеса на Националната служба за охрана. Преди това в продължение на 55 минути Цветанов напевно обясняваше пред Люба Кулезич, че няма нищо общо с незаконното слухтене около политици, бизнесмени и журналисти, и че не е рекетирал Гриша Ганчев. Необезпокояван от неудобни питания, Цветанов спокойно разви тезата си, че той и бившите му колеги са получили ласкави оценки от европейските си колеги, че и от Америка. Двамата с водещата почти заспаха по време на разговора.

Цветанов излезе от студиото с ледена гримаса, придружен от петима телохранители. Час преди визитата му, пред телевизията пристигнаха други двама охранители, които провериха периметъра и паркинга за взривни устройства. За щастие експлозиви нямаше. В студиото на Нова тв Цветанов също не хвърли "бомба" с кроткото си изявление, а след това отиде на среща с избиратели в Димитровград.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че... (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че... (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК