Вход
София
Времето в София 9 o C

Цветан Цветанов направи на пух и прах Радев: Не е алтернатива да разделяш нацията и да всяваш омраза!

Цветан Цветанов направи на пух и прах Радев: Не е алтернатива да разделяш нацията и да всяваш омраза!

на 12.01.2019
52736
80
Цветан Цветанов направи на пух и прах Радев: Не е алтернатива да разделяш нацията и да всяваш омраза!
Автор: ПИК
12.01.2019
80
52736

Смазвяща критикакъм Румен Радев отправи заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. "Когато през 2016 г. българите избраха Румен Радев, който нямаше политическо минало, за президент, те очакваха от него да търси широк политически диалог, да работи успешно с всички институции и да бъде обединител. Той обаче направи точно обратното. Последователността не е присъща черта на президента Радев, а единственото нещо, в което все пак можем да кажем, че е бил последователен – е да защитава интересите на една фирма",написа той на страницата си във "Фейсбук".

Ето какво написа в социалната мрежа Цветан Цветанов:

Когато през 2016 г. българите избраха Румен Радев, който нямаше политическо минало, за президент, те очакваха от него да търси широк политически диалог, да работи успешно с всички институции и да бъде обединител. Той обаче направи точно обратното. Последователността не е присъща черта на президента Радев, а единственото нещо, в което все пак можем да кажем, че е бил последователен – е да защитава интересите на една фирма. Това коментирах днес пред журналисти в Пловдив.

На въпроса дали очаквам президентът да направи своя партия, отговорих, че амбицията е едно, но реалните възможности са друго. Подчертах, че заемайки се с такъв сериозен политически проект, той трябва първо да си отговори на въпроса каква алтернатива може да предложи. За мен не е алтернатива да разделяш нацията и да всяваш омраза.

Обясних, че е важно да провокираме сред хората повече еврооптимизъм. 12 години след приемането ни в Съюза, европейската солидарност вече е достигнала до всеки дом. Споделих увереността си, че ЕНП ще продължи да бъде водещата политическа сила в ЕС и добавих, че партията е направила своите изводи за управлението си до този момент и на базата на тях ще формира своята визия за бъдещето на Европа. Така ние ще дадем отговор на националпопулизма, който провокира само омраза.

Подчертах, че оценката за кметовете на ГЕРБ хората ще дадат още на европейските избори и затова е важно да покажем реалните резултати от нашето управление.

Сподели:
Напиши коментар »
(80)
1
Цветанов да дава оценка на Радев е все едно шимпанзе да оценява творчеството на Верди.
2
Ахахаха, агенция ПРЪЦ се насира да обслужва герберунгелите.
3
Гумен Гадев е един гнусен и пъпчив Фатмак, който се ожени за един грозен травестит в рокля. Трябва да бъде пратен зад решетките заради корупция
4
Истината е, че многоапартаментчика колкото и да ходи на закуски с ряпа накрая ме казаха, че Магнитски иска среща с неговите корумпирани другари. Изпадайки в див ужас такъв вик нададе, че боко му каза да продава и внуците ни и земите ни и даже и мюсълмани да ствата сама да се спасят
5
НАЙ ПОСЛЕ ДОЧАКАХ !!! Иначе нямаше да мога да спя че половината ден мина а НИЩО !!!
6
но след критиката, май президента бил плакал малко.
7
Не е сигурно, че Президентът е плакал малко след но е сигурно, че след Евро изборите, Цв. Ще плаче много
8
А най-сигурно е, че след евро изборите БСП ще плаче най-много като я пратим на политическото бунище. А Фатмака ще бъде подпукан от прокуратурата за корупция
9
Е..БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
10
какво ще да стане с нацията, ако Цветанов е президент? Дано по-скоро се изсели с цялото семейство в Световната банка.
11
Президента е един чехлю зависим дето няколко кокошки около него реално го командват. И жена му дето се мисли за красива и много модерна.
12
РАДЕВ Е БИЛ ОТЛИЧЕН ПИЛОТ,КОЕТО НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ МОЖЕШ ДА НЕ СИ ОГРАНИЧЕН КАТО ПРЕЗИДЕНТ.ПОЧТИ ВСЕКИ ДЕН РАДЕВ НИ ПОКАЗВА КОЛКО Е КОМПЛЕКСИРАН И ЗЛОБЕН. НА ИЗБОРИТЕ БСП ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАНА И ЗАРАДИ НЕГО.
13
Колко си личи, че някои са завършили помощно училище.
14
Цветанов се изказва компетентно за изтребителите , а представете си сега Радев да се изказва за това кои гуменки са по добри за учениците в часа по физкултура
15
Мутренската отрепка не може да дава оценка на Президента,избран с милиони гласове,а не чрез фалшификация на изборите.
16
"Смразяваща критика", "на пух и прах", "разби", "разгроми", "удари звучен шамар" - с това се изчерпва умствения капацитет на шефа на този правителствен сайт и неговите СЪсписващи неграмотни мишки, Защото за тях е най-важно да извъртят една груба оралка, без плюнка, да вземат пликчето с хонорара от управляващата централа, а обективността и истината ще ги предадат на агенции и организации, които да ни класират на поредното незавидно място в класацията по обективност и независимост! Жалки слуги и предатели, впрочем както благодетелите им от комунистическата централа на ГЕРБ!
17
Пръдиалко, ти също като Цецилий ли си срещу националпопулизма, който провокирал само омраза? Да знам как да те третирам в ефир като дойда да взломя с моите мутри централата на Пик. На микрофон ли ще ми се обясняваш, или веднага да пристъпя към поренето?
18
ФАТМАК БЕЗ ГРИПЕН Е КАТО ДЕБИЛ БЕЗ ОПОРКИТЕ НА КУТЕВ. ГЛЕДА ТЪПО И НЕ ЗНАЕ КАКВО ДА КАЖЕ!
19
Цецос може да направи на пух и прах само Веско Потното във водите на Хасковските минерални бани. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
20
Скъсания кондом не се умори всеки ден едно и също да повтаря, дори не може да измисли нещо различно!
21
И Фъpчилoто и Цъфтящия са пoсpани шимпaнзета.
22
..............КВО И А НАПИШЕ ЦЕЦКО ТОИ Е УТ СЕЛО ШУМА......СЕЛЕНИН......УЧИЛ У ВАРШЕЦ......ФИЗКУ.РТУРНИК.....ШЕСАПАРАТЕНМЕНЧИК.....ЗАГУБИЛ АФТУМАТ У БОЯНА......МИ КАЛАШНИКОФ.....И СА Е ФГЗО НА БАЦО ГЛАВНИИ ГЛИЗ !......ГЛИСТА НАЧИ ЧЕРВЕИКО......КОТУ ШУМАХЕР ЛЕТАЕТ НАПРЕДЕ С ТОЯ ЧЕРЕП СА ТРЕСНИ Ф СТЕНАТА НА УТЧАЯНИЕТО !......И........ЗВЕЗДОЧКА МОЕ МУ МЕРИШЕ ГАЗО !......ТУРАМИ ТОЧКА !....
23
Под тия тъп никнейм стои ексоператорчето от БНТ Емил, гонещ 80-те нереализиран посерко. Не го вземайте сериозно, тоя ташак.
24
https://www.youtube.com/watch?v=v0OjZCbTwbo
25
Радев да не е ежещия се легионер , който две сиганета , имат - нямат 50 кила , го направиха на пух и прах ? И за смях !
26
....................БОРИСОФ ЧАКА УТ РАЗВАЛИНИТЕ НА ДРЪТА УИРОПЯ А ПРАИ НОФ РИМЕ БАНКЯ !......С ЦЕЦКО УЛИМПИЕЦА !.......НОФ ПРЕЗИДЕН ЦУФТАНИИ......КОИ НЕ ВЕРВА ?........ГАНЬО ЛЕЖИТ НА ДЪНОТО !.......НЕМА ВЕЧИ ПО ДААЛБОКОУ БЕ !......
27
ТЕ И СИМЕОНЧО ГО ИЗБРАХА НАД МИЛИОН,АМА РЕЗУЛТАТА ГО ЗНАЕТЕ
28
червените жаби си квакат ли квакат -жабче,ти ли си? -не,румен радев,бащата на блатото се обажда.
29
Имаш 6 апартамента. Спокойно в 4 от тях можеш да приютиш поне 40 циганина. Баце има голяма къща и живее сам като куче. Ето още 20 "гласоподавателя". Ето ти Войводиново на войводите. Президента го зарежи. Няма да върне комиионната. Ама гледай мангалите да не ти заселят и шестте апартамента.....
30
Крадеца вика дръжте крадеца. Цветанов лобира за американците и както е свикнал минава през трупове. Кой управлява световната банка - американците, къде е дъщерята на цветанов - в световната банка. Но този път ще види кон боб яде ли. Преди месеци президента му отговори и цвъки два месеца забрави името на Радев. След предстоящия отговор от президента ще унемее. Само ще гледаме - Радев не си оставя магарето в калта и цвъки ще страда.
31
Точно колкото тиквата и пъпеша.Вашите идоли.Мизерна журналистическа сган.
32
Когато през 2016 година народа избра Радев от тогава Цветанов не си намира място и само хули президента.Да нямал политически опит но няма и 6 апартамента ,не е работил в седмо управление на ДС като доносник,завършил е с отличие средно и висше образование,владее четири езика.
33
Това е въвеждането на образователен ценз, нещо с което неграмотните селски комунисти, циганите и догановите турци ще бъдат отстранени от изборите. Така бъдещето на Евро-атлантическа България ще се определя от грамотните българи , а не профаните. Освен това анти-българската кремълска партия БСП ще бъде разтурена, а главатарите и-националните предатели вкарани зад решетките.
34
отговор на коментар
Оооо ЕМиле, откакто те уволнихме от БНТ си станал още по тъп и нахален. Лузър! :)
35
Някой може ли да направи разлика мужду Цветанов и Тотев ,като сиамски близнаци са
36
Pано или късно това разгонени и корумпирано псе, ще има съдбата на Мусолини. Това ги чака ком-фашистите тук, и то много скоро!
37
Най добре ще изглежда парламента с два кола пред входа с набити на тях един пъпеш и една тиква.
38
Генерал Попов винаги е бил началник на Чехлю Радев, това му е проблема на Чехлю, че не може да си му върне! И в момента генерал Попов е началник на Радев! Комплексарчето Чехлю Радев искаше поне веднъж да командва генерал Попов, ама не му се получи!Видя се че може само да пречи, нищо положително не предлага! Комплексарски реваншизъм, още със заклеването си пред Парламента, показа, че има да си връща за униженията, преживял докато е пълзял по чиновническата стълбица! Не му се получи, първо генерал Попов, прекият му началник в Армията се оттегли, когато избраха Радев, защото го познава като злобно и отмъстително човече! Второ Бойко пак взе властта, 10 години е бил началник на Радев, за това е дребната злоба към него :)Трето, не позволи на Нинова да стане Парламентарен шеф, за да не му е началник и де юре! Четвърто ликвидира МВР разработките срещу спонсорите и баджанаците му, това направи през времето, когото управлява, а и една далаверка с грипените за милиарди! Та какво положително и ползотворно за България сътвори Радев? Единствено лично обогатяване, уреждане на роднини, приятели и спонсори на служби с договори с големи неустойки при прекратяване! Дребен, комплексиран чиновник с Наполеонов комплекс, стипендиант на Сорос! Това е и причината да мрази Орбан, заедно с БСП! Да сдава на Йотова, тя поне има политически опит и не е едноуставник, като Радев!
39
Единия има миничuйcка устица, ха познайте кой е.
40
Отчитал летателни часове без да харчи гориво. Йончева е разбрала за далаверите с отчитане на летателни часове, за това бе уволнена от Дондуков 2! Сам си призна,че само са тренирали и обсъждали кой каква простотия е сътворил!Последният пирует е "Кобрата на Решетников" такова недоразумение да е лице на България,а Деса задник! Това е причината да не е канен никъде, само ако Бойко го прати някъде на неотговорно събитие, Деса да посети някоя изложба или опера!Вместо да лае,ръка да целува на Бойко!Йотова бе основна защитница на Джендърската Конвенция, Кърмит Радев е говорител на БСП и КГБ и основен рушител на независима България, иска да станем васали на РФ, а той да е назначен Пожизнен Генерал-Губернатор! Съд и затвор за измяна на Родината на всички участници в хибридната война срещу България!
41
Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме..
42
Добра логика!!:) Усeщаш ли как си по спокойна, като не лeeш злoба?:)
43
На 24 май вадете червените вратовръзки от гардеробите /там където са ви и партийните книжки/ купете по една червена роза, манифестирайте и на 26 кажете О здравей Партийо любима
44
Цвъкич уреди щерка си да работи при Кристалинка ,що не е там някоя друга !
45
ТОЗИ ЦВ. МНОГО МЕ КЕФИ. НЕГОВА ЩЕ Е ОСНОВНАТА ЗАСЛУГА ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ГЕРБЕРУХИТЕ.
46
Реших да ставам художник.На изпита ми дадоха да нарисувам портрет на Цвъки.Провалих се.....
47
След Радев чакам да дадем и мъдри указания на кмета на общ. Марица от неговата партия как да Управи мангустите.
48
Макрон, знаейки кой е корумпиран, тебе ли кани да караш Рафал или Радев се повози,за да може да лобира за Рафалите,може и да му е обещана по-голяма комисионна от тази за Грипените! Кой ще го остави да управлява самолет за милиони, като го знаят, че има проблеми със зрението и от много години се качва на самолет като сандък, за да лапне парите за летателни часове! Как няма да му пада на очилатия артелчик, не си пие простанола, завижда дори на Плевнелиев за Десито! Две Десита, ама различни! В Дондуков 2 само дебели лелки, дори секретарката му Ива Христова не е за пред хора! Естествено е да му пада не само рейтинга, а и самолетчето му, ама се харесва на партийните секретарки! Голяма издънка е този юнак Гюро,червените олигарси през 2016 си купиха Радев, защото е нискоинтелигентен, без морални ценности и лаком! 2 млн гласуваха за него, а получиха говорител на Нинова! На конгреса на БСП дали ще се изкаже в защита на Корни, или ще си премълчи, все пак си оплете кошницата, може да ритне Корни! На всички стана ясно , че Радев е чел само Устава на БКП! Живее с миналото, повярвал си е че е незаконен син на Тодор Живков и му се полага да наследи България!
49
Мешерето е издало заповед да се подкрепя Нинова и Радев, като верни защитници на мангалите! За това се увеличават мангалските изцепки, това е следващия сценарий на кукловодите на Радев и Нинова! Да се всява шок и ужас и БСП да дойде служебно на власт! #Кой спряха Алфа, за да не се говори за връзките на Мешерето с Решетниковите пионки! Една лъжа и 1000 пъти да се постне, не става истина, не сме 1989година! Помиярите на Позитано си лаят, Бойко ги бие у дуваря, спонсорите на БСП и Кърмит Радев бягат в Сърбия и на Вирджините, ще има още ударени и много пари от далавери конфискувани! Ясно е защо Нинова и Кърмит Радев искаха да са началници на КОНПИ, тогава нямаше да има такива финансови удари, сега само последен шанс е Радев да ги амнистира и да се ОСВЕТЛИ като мафиотска подлога!
50
До 1 незнам ама до сега ми е по лесно да видя шимпанзето в радев ,погледи бързина на мисълта , глаткост на изказа ,интелекта , първичноста в да тича след всяка фуста и да зарежев жена с 2 деца все качества на примат Цветанов е с класи на радев и това е факт
51
Голямо шубе се оказа този зъл човек. Свиквай цецко, лоши дни идат, да 6bgtне съм на твоето място.
52
отговор на коментар
Язе, нека червените партенки да замълчат ! Просто миришат! А "фатмака" нека си харчи народните парички от "дребната " му пенсия ! А, неграмотнико, знаеш ли, че Верди е взаимствал неща от такива като тебе маймуняци с червени задници !
53
България е разделена на мафия, крадяща, лъжеща и мажеща и на всички останали. Президентът каза едно обективно наблюдение. Мафията не е само ГЕРБ, най-простата част от мафията е ГЕРБ
54
Мили Господи, прости ме! Моля те от все сърце, спаси България и прибери сикаджийската мутра, простака министър председател, комуниста-мутант Бойко Борисов, и обслужващият го олигофрен Цветан Цветанов!
55
отговор на коментар
пак чакаме някой да ни спаси и спасение отвън
56
Няма по тъп и нагъл лъжец и демагог от Цв.Цв. /в Млечният път/ Мъка !!!!!
57
do 48 ei da ti pripomnq li drugiq kandidat be ov4a glavo, Cecka Caceva govoritelq na Boiko neq li da bqh me slozili ne me razmivai aide bqgai v lqvo
58
Главата долу! В различни измерения сте с Радев!
59
Браво на Бойчето, че два пъти не издигна този за Презид. Или го държи да му върши черната работа или го е страх, че ще си направи партия и ще вземе всички стари баби в нея. Жалко, че Бойчето не послуша сърцето си и не издигна супер красавица, а остави този да предлага политически трупове.В предстоящите избори да смени всички стари муцуни, ако не иска да си скубе косите след година...Успех!!!
60
Какво го показвате постоянно тоя австралопитек цецо вайпъра кон да му сере в устата изрод мръсен!
61
ГЕРБ са в европейско развитие , но иначе са си в медийния палеолит пропагандните им способности се изчерпват в мятането на камъни, съпроводено с дивашки крясъци. Освен това са и истински мазохисти все намират най отблъскващите типове да ги защитават, с нужда и без нужда, както например ЦВИНОКИО, а и други пезевенци от шайката.
62
„В конкурса за боен самолет между ГРИПЕН и Ф16 комисията, определи: ПЕЧЕЛИ Tzv Tzv ВЗЕЛ Е НАЙ-голямата КОМИСИОННА!!!!!!“ Решението е взето след обосновано предположение, имайки в предвид честите му посещения в щатите, упоритото му лобиране и настояване за един от кандидатите!!!!!“ https://www.tickle-news.com/2019/01/blog-post_85.html
63
НАПРАВИЛ НА ПУХ И ПРАХ .Къде е този пух и прах навън е само сняг -Стига пунта мара.За пари всичко правите.
64
Тоя как яде с тая уста, след като е целува толкова много хамериканскиarses
65
С НИСЪК ИНТИЛЕКТ, ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ДА НЕ ГОВОРИМ, ПРЕБИВАВАНЕТО МУ В ПАРЛАМЕНТА Е САМО ДА НАПАДА. ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ СЪМ ЧУЛА С НЕЩО ДА Е ДОПРИНЕСЪЛ ЗА БЛАГОТО НА БЪЛГАРИЯ. ТОЙ Е ЕДНО НЕДОНОСЧЕ НА ПРЕХОДА АЛЧЕН ЗА ВЛАСТ. И ДАНАИЛ КИРИЛОВ Е БИЛ СЪВЕТНИК ИЗБРАН ОТ БСП. ВРЕМЕТО ИМ ИЗТИЧА И ЗАТОВА ВИЯТ КАТО ГЛАДНИ КУЧЕТА НА КОИТО ЩЕ ИМ ОТНЕМАТ КОКЪЛА...
66
Цветанов се оказа от хардлайнерите. Нещо като Джон Болтън и Ръмси-Доналд Ръмсфелд- в Щатите. Държавата има нужда от такива като него- твърдо проамерикански настроени, прозападни, с постоянни позиции, непоклатим и невъзмутим. Хубав-лош, Цветанов върши работа на цялата десница и на цяла България, иначе щяхме да сме в обятията на сибирската мечка. Какво ли не го правиха Цветанов, но той се остана на същите позиции, затова заслужава поздравления !
67
Жабокът Кърмит Тъпанчев доказва принципа на БКП от КАУН може и Президент да стане, както от овчар Генерален Секретар на БКП! По БСП клубовете се тиражира новината, че Радев е син на Тодор Живков, защото не приличал на роднините си, а е като клонинг на Тодор Живков, дори ушите му същите! В дъното на тази истерия се провижда ДеСа и ДеСе! Повторение на царския сценарий се подготвя от далече и постепенно, без много натрапване. Очаква се ДНК тестове да се публикуват в подходящия момент и да се обяви, че Радев е прероден (клонинг) на Тодор Живков! Само да побързат, че не останаха много живи фенове на Правешкия тиранин!
68
Целта е да се срине БСП и парите от субсидията да ги "приватизира" по схемата на Техоимпекса! Не е случайно прехвърлянето на парите от касата на Позитано на Виджините в офшорката на Йончева! Нинова работи само с проверени мафиотски кадри с тъмно минало, а на задръстения електорат на БСП, предлага светло бъдеще, ама другия път!
69
Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в с. Шума, общ. Годеч (в публикуваната му биография погрешно е изписано, че е роден в София, макар баща му да е работил по същото време в София). Баща му бай Генчо е шофьор в ДС- Седмо управление, а майка му е работничка в текстилна фабрика в гр. Годеч. Цветанов учи начално и основно образование в Помощно училище „Н. Й. Вапцаров“ гр. Вършец. Получава свидетелство за завършен осми клас след като вече е навършил 19 годишна възраст, през 1984 г. За високият успех са му връчени грамота и летна с надпис „Отличник“. Година по късно служи като войник в обикновено военно поделение, уволнява се със звание в запаса – редник. През 1986 г. записва вечерна гимназия с протекцията на генерал Григор Шопов. В същото време работи като шофьор на ГАЗ-69-М с брезентов гюрук към Седмо на ДС. През 1992 година завършва задочно пак с помощта на ген. Шопов по специалността „ Начален учител по физическо възпитание.“ В същата година успява да си купи диплома за следдипломна кфалификация от Университета за национално и световно стопанство. От 1997 г. работи като деловодител в Министерството на вътрешните работи , като след 2001 г. става оперативен помощник на главния секретар Будю Мутрев Тиквов. През септември 2005 година Тиквов е уволнен Сергей Станишев по предложение на министър Румен Петков, напуска МВР, а през ноември е избран за кмет на София. Цветанов също напуска министерството и става заместник-кмет. През 2006 г. Борисов основава партиятия „Шайка“. След успеха на изборите през юли 2009 г. Цветан Цветанов първоначално оглавява парламентарната група на партията, а на 27 юли същата година става заместник министър-председател и министър на вътрешните работи в новото правителство на Мутрев. Шест апартамента и два гаража в София, една къща с двор в провинцията, 9 дка гори и влогове за над 400 хил. лв. е съпружеската имуществена общност на семейството на Цветанов. Имуществото семейството е придобило в периода на зам-кметуване ( 14 месеца с основна заплата от 680 лв.) на Цветанов в Столична голяма община през 2008 г. Според декларацията на Цветанов пред Сметната палата от 2009 г. Същевременно Цветанов и съпругата му никога не са се занимавали с бизнес и нямат регистрирани на тяхно име търговски дружества. Според изнесените данни излиза, че благосъстоянието на семейството на вътрешния министър за около една година се е увеличило до такива размери. Извършена му е ревизия от НАП. Шефът на НАП Красимир Стефанов твърди, че всичко при Цветанов е законно придобито и веднага става депутат от ГЕРБ. Цветанов е избран в първото правителство на Питека за зам. министър-председател и министър на вътрешните работи. В качесдтвото си на такъв той нарежда провеждането на множество акции срещу хора които са отказвали да спонсорират ПП“ГЕРБ“, както и срещу противници в личен план. Паметна остава случката с Трайчо Трайков, който разказва: „Върнахме се от Катар. Още на летището Цъфтан Цъфтанов поиска да подам оставката си пред Изпълнителната Комисия на ГЕРБ на хартиен носител. Казах му, че аз не съм член на ГЕРБ и няма как да подавам оставка пред ГЕРБ. Тогава ме повика Първата свиня и поиска оставката ми като министър.“ За по малко от 4 години, като министър на вътрешните работи учителят по физическо възпитание успя да направи така щото България да бъде осъдена от всички задържани и набедени от него. Размерът на щетата е точно 1 200 000 лева. До сега държавата не е внесла регресивни искове срещу него за тези пари. Не му е потърсила отговорност за имотното състояние, което е успял да натрупа за малко повече от една година. В биографията му никъде не е спомената формата на главата му. Както и кавръм калпака, потурите, цървулите, салтамарката и пояса които му бяха подарени на един съборите в с. Жеравна. Цветан Цветано е женен. Има три дъщери. Съпругата му работи в ДАНС.
70
Роден е на 18 юни 1963 г. в Димитровград. През 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия „Акад. Боян Петканчин“, Хасково. По-късно завършва Висшето народно военновъздушно училище „Георги Бенковски“, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г. През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“. Владее български, английски, руски и немски език. Военна кариера: 2005 – 2009 г. – командир на 3-та изтребителна авиобаза – Граф Игнатиево; 2009 – 2014 г. – заместник-командир на Военновъздушните сили; 2014 – 2016 г. – командир на Военновъздушните сили. Считано от 30 юни 2014 г., бригаден генерал Радев е освободен от длъжността „заместник-командир на Военновъздушните сили“, назначен за „командир на Военновъздушните сили“ и удостоен с висше офицерско звание „генерал-майор“ (президентски указ № 94 от 28 април 2014). Летателна информация: Летец-пилот I-ви клас. Летателен стаж на L-29, L-39 и изтребители УТИМиг-15, Миг-17, Миг-21, Миг-29, F-15, F-16, F/A-18 Hornet, Eurofighter Typhoon, SAAB Gripen. Пролетени над 1400 часа. През 2014 г. организира авиационно шоу „Това сме ние!“ и лично изпълнява с Миг-29 фигурите от висшия пилотаж „Камбана“ и „Кобра“. Семейство: Радев се развежда през 2014 г. с първата си съпруга Гинка, от брака с която има две деца – Дарина (2001) и Георги (2003). От 2016 г. има втори брак с Десислава Генчева, от който има доведен син. На 13.11.2016 г. печели президентските избори срещу майката на нацията г-жа Цецка Цачева с резултат 2 063 032 гласа срещу 1 256 480 гласа. --------------- Политическите наблюдатели у нас и в чужбина твърдят, че с този резултат Радев е eбaл майката на цялата компартия „ГЕРБ“, която на парламентарните избори през 2017 година получи подкрепата на 1 147 292 глави двукопитен добитък. Според най топ-анализаторът в България – Heдялко и според по малко топ-анализаторите Скрападжиев и Тоню-Трудовака, които намират терен в този сайт Румен Радев не може да бъде премиер на държавата тъй като: Няма никаква представа как се пълни кофпомпа с вода от гьол, няма мушама, не е правил контрабанда с цигари, не е участвал в наркотрафик, не е застрелял Стефан Деспотов, съпругата му не е взривявана в центъра на София вместо него, не е бил чирак на фатмака от милицията Милчо Бонев, не е наредил убийството на Тодор-Чакъра, не говори на хераковски диалект, не е фалирал и ограбил КТБ, не е крал от асфалт и стиропор.
71
Много тъп и злобен се показа, говорител бил на умните и красивите,които не успели да вземат властта, дори и превратчетата му нефелни! Голям страх го тресеше, дори не посмя да каже името на Бойко, защото се осира от страх,дори от снимката на генерал Борисов, въпреки че Иво КГБ-то обясни, че имал слаб стомах и бил постоянно разстроен! Деса му била подарък от Нинова и Решетников и за това всичко и е простено, защото са непогрешими всички около Кобрата на Решетников!Путин не понася Радев, защото е еманация на грешен избор на КГБ, също както Елцин! Пак ще се надяваме руснаците да ни освободят от грешката на КГБ Радев!Не случайно Путин "пенсионира" Решетников заради избора на Радев! Колкото и да се снишава Радев, ще последва съдбата на ментора си Решетников, дано по-скоро Путин да намери време и да оправи бъркотията, създадена от Решетников!
72
../ 70/ Оли , всеки българин знае кой е Бойко Борисов...най- успешният български Премиер на Прехода! Авторитет си е изградил навсякъде в Европа ! Не случайно българите го избират трети мандат поред! Радев може да е бил най- добрият пилот , но като политик е гръгла нула /даже със знак минусите отпред/! Той не е просто фигурант,той просто е ...вреден! Не напразно по времето на Европредседателството беше отсвирен от всички европейски политици! Дори и в Кремъл се изгавриха с него!
73
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
74
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
75
...чичо Пей, чичо Пей, 'YЯми развей.......хахахахаха, ГЕЙберастки ПЕЕЕЕРАС.
76
Колега, ти направо разби форума....ЕВАЛА.....Направо разби тая сган....Само добавям, че това , което си написал, ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ,И ПОМНИ....ЗАВИНАГИ.......Ако обичаш, и занапред подсещай МАЛОУМИЕТО.....ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ....
77
Оставете "човеко" на мира , че оная "кобила " , ако реши да го остави ще стане още по страшно за народа , милост хора , величайте го? Аве цезаре ?
78
Мръсните комунисти от ГЕРБ заробиха България и техните комунистчески тролове тровят въздуха на Родината.
79
Най добрия - представете си останалите.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 10063
архив

Мъж всяка вечер ходел да пие и посред нощ се прибирал вкъщи пиян, където го чакала многострадалната му жена. Тя се оплакала на своя приятелка от непоносимата атмосфера в дома им и приятелката й предложила да опита нов подход. Посъветвала я вместо да му крещи, когато се прибере, да се отнесе към него със съчувствие.
Същата вечер съпругът закъснял, както обикновено, но този път тя го посрещнала с топла целувка. Настанила го на любимия му фотьойл, донесла му пантофите и му направила чаша чай. Мъжът не вярвал на очите си. Къде били обидите и обвиненията? След малко
жена му казала:
- Става късно, скъпи. Струва ми се, че е най-добре да си лягаме.
- Защо не? - изфъфлил съпругът. - И без това ще ми се карат, когато се прибера вкъщи.

няма нови новини
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
сега
1299
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Пуснаха на свобода убиеца Джок Полфрийман - той иска да остане в България (ОБНОВЕНА)
x
ПЪЛЕН ШАШ: Войник проговори на близките си от оня свят (ВИДЕО)
x