Вход
София
Времето в София 28 o C

Цветан Цветанов непримирим: Президентът избърза с позицията си за Венецуела

Цветан Цветанов непримирим: Президентът избърза с позицията си за Венецуела

на 11.02.2019
12418
28
Цветан Цветанов непримирим: Президентът избърза с позицията си за Венецуела
Автор: ПИК
11.02.2019
28
12418

Президентът избърза с неговата позиция. Това коментира по темата "Венецуела" лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред журналисти във Велико Търново. Когато сме част от силната демократична общност ЕС и със стратегическото патрньоство на САЩ, смятам, че трябва да бъдем солидарни, допълни той.

За сряда в 14, 30 часа ще бъде насрочено заседание, на което ще бъдат излушани всички представители на специалните служби с техните ръководители, главният прокурор и всички, които имат отношение по темата "Скрипал", заяви Цветан Цветанов. Заседанието ще бъде закрито, уточни той.

По-рано премиерът Бойко Борисов разговаря с британският посланик. Всичко, което днес разбираме, е доста обезпокоително, заяви Цветанов. На въпрос подкрепя ли усилията на вицепремера Красимир Карачачанов по отношение на етническия въпрос и за интегриране на ромите, Цветанов заяви, че към настоящия момент има достатъчно правомощия в институциите, които просто трябва да се изпълнят. Местната власт има съществено отношение, заяви Цветанов.

Над 700 милиона лева през 2019 година ще отидат в програмата "Региони в растеж", за детски градини и образование, посочи Цветанов.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(28)
1
Цецо КРАДЕЦО е завършил помощното училище във Вършец.......край на коментара.
2
Президентът генерал Радев не е длъжен да се съобразява с доморасли физкултурници сержанти в МВР.
3
Цецо я кажи от каде купи на грозната си жена Ботушите и ефтините дънки за молитвената закуска и кой плати тази семейна екскурзия
4
Солидарен с колониалните мераци на краварите и послушните им джендъри от ЕС !Ходи се гръмни бе,парцал !
5
Така е! А как те правят послушен, някой сеща ли се???
6
Има позиция и я обявява , а не се ослушва какво ще кажат "главните" и да им припява !
7
„Над 1,2 млн. лв. ще платят данъкоплатците на обвиняемите по делото „Октопод". Шумната акция на Цветан Цветанов не доведе до нито една осъдителна присъда. Държавата за пореден път ще трябва да компенсира нанесени вреди.“ - http://www.segabg.com/article.php?id=911392 ++ „Бившият министър на отбраната Николай Цонев окончателно осъди прокуратурата на 108 000 лв. обезщетение заради задържането си през 2010 г. Тогава невъоръженият Цонев бе арестуван на 01.04.2010 г. във ВМА, проснат на земята с белезници, с насочено към главата си оръжие, а зам. градския прокурор Роман Василев го нарече „абсолютен престъпник”. (ttps://dariknews.bg/novini/bylgariia/bivshiiat-ministyr-nikolaj-conev-shte-poluchi-108-000-lv.-obezshtetenie-zaradi-aresta-prez-2010-a-2134071) ++ „Бившият министър на здравеопазването Божидар Нанев е осъдил прокуратурата да му плати обезщетение 100 000 лева за неимуществените вреди, които му е нанесло делото за сделките за антивирусния препарат "Тамифлу", по което беше оправдан преди 5 години, съобщава сайтът news.lex.bg. На две инстанции съдилищата приеха, че сделката не само не е била неизгодна, а е била икономически оправдана и необходима.“ – 31.12.2018 г. (www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/12/31/3368360_bivshiiat_zdraven_ministur_bojidar_nanev_e_osudi/?ref=rss)
8
Позицията от закуската!
9
или трябва да се ослушва като е*ана катеричка за мнението на ЕС,, НАТО, САЩ, Русия или койато и да е. Кого са чакали и слушали Белгия и Финландия, например?
10
Цецо ушето разносвач на папки завършил едвам средно със специалност Физкултурник ,каде е тръгнал срещу генерал Радев
11
„Разследването за падналата на 19.09.2006 г. сграда на ул. „Алабин" в София, под която загинаха две момичета, е било провалено заради необмислена заповед на зам.-кмета на Столична община Цветан Цветанов. В деня след инцидента Цветанов наредил „да бъдат премахнати освидетелстваната северна и западна стена, вкл. останки от конструкцията на сградата, опасни за здравето и живота на гражданите, негодни за използване, застрашени от самосрутване предвид пълната невъзможност да се поправят, заздравят, както и да се разчистят теренът и прилежащите публични площи от строителни отпадъци". Прибързаните действия са довели до невъзможност да се установи дали металните греди са били срязани преди или след инцидента. Освен това не е било възможно да бъдат направени снимки на руините, на база на които след това да се изготвят и експертизите. Заповедта на Цветанов е била издадена без разрешението на прокуратурата. Цветанов допуснал и предварително изпълнение на заповедта. Това става ясно от мотивите по делото за падналата сграда. През ноември Софийски градски съд оправда всички обвиняеми“. – 15.01.2019 г. (www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2019/01/15/3375163_sudut_zapoved_na_cvetan_cvetanov_provalila/)
12
Съвсем навреме оповести правилната позиция, каквато е и на ООН, вашата не ни интересува изобщо!
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Цецко, що да е прибързал? Ти винаги ли изчакваш? Кого? За какво? Хей, момченце... Раз-два, раз-два... С лявото рамо напред, към Закуската, три четири... раз-два, раз-два...на мястооо....раз-два-раз. два
15
не е избързал тои по закуски не ходи нямаме никаква работа на 20 000 км от тук народът да си решава какво да прави ако трябва да вземат пушките да обират мандри да правят каквото си искат ние няма да се бъркаме в нато и ес сме без референдум така че на никого не съм задължена
16
Мислех,че на закуската ще дадат на Пипоня нещо за ядене,което да го накара да си смени плочата,но уви,неговите изтъркани наизустени лафове от които ушите ни вече са хванали мазоли.
17
Якaта са му дъpпaли yшите. А пъпeшoвиднaта му глaва се дължи нa yдаpите с пъпeши по нея..Якaта са му дъpпaли yшите. А пъпeшoвиднaта му глaва се дължи нa yдаpите с пъпeши по нея...
18
Аз да питам само, кой занесе на Красавеца от снимката дипломата за Основно образование в казармата, когато Хубавеца е бил на 19 години? Кой после му е подарил диплом за Средно? А как до е взел Вишоту във ВИФ, или отново подарък? Нали Е с увреден мозък по природа, как да завърши с учене? Не може, у Вършец са само дебили, и да искат не могат.
19
ФАТМАКА КОЛКОТО ПЪТИ Е ИЗБЪРЗАЛ, ТОЛКОВА ПЪТИ Е НАСТЪПИЛ МОТИКАТА.ОТИДЕ ПРИ ПУТИН И ТАМ ГО ТРЕТИРАХА КАТО ДЕБИЛА ОТ ЛОСТА!
20
#4,Ще направим pефeрендyм, как да бъде eкзeкyтиран... "сoва хaрис" ще съобщи глaсyването..#4,Ще направим pефeрендyм, как да бъде eкзeкyтиран... "сoва хaрис" ще съобщи глaсyването...
21
Хей простак Радев го приеха като държавен глава, но спомни си кой изритаха от Москва и вместо 2 дни престоя 2 часа.
22
Хей простак Радев го приеха като държавен глава, но спомни си кой изритаха от Москва и вместо 2 дни престоя 2 часа.
23
те терзаят Цецо заради Радев.Сънуваш ли го още? Само той ти е в главата хахаха
24
Като чета по горните мнения за Ц Апартаментиков и не виждам нито едно положително ако съм на негово място ще се скрия в един от 6 те апартамента и няма да си покажа големия нос навънка до като не взема самолета и да се изселя при господарите си в Краварника
25
Не бойте се. Фатмакът още на следващата си екскурзия навън ще каже обратното. Както беше и за СЕТА, и за санкциите, и за въгледобива, и Конвенцията за бежанците, за Истамбулската конвенция и т.н. Само че, от това щета е става още по-голяма.
26
Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в с. Шума, общ. Годеч (в публикуваната му биография погрешно е изписано, че е роден в София, макар баща му да е работил по същото време в София). Баща му бай Генчо е шофьор в ДС- Седмо управление, а майка му е работничка в текстилна фабрика в гр. Годеч. Цветанов учи начално и основно образование в Помощно училище „Н. Й. Вапцаров“ гр. Вършец. Получава свидетелство за завършен осми клас през 1984 г. след като вече е навършил 19 годишна възраст. За високият успех е награден с грамота и летна с надпис „Отличник“. Година по късно служи като войник в обикновено военно поделение, уволнява се със звание в запаса – редник. През 1986 г. записва вечерна гимназия с протекцията на генерал Григор Шопов. В същото време работи като шофьор на ГАЗ-69-М с брезентов гюрук към Седмо на ДС. През 1992 година завършва задочно ВИФ, където е приет по препоръка на ген. Шопов по специалността „ Начален учител по физическо възпитание.“ В същата година успява да си купи диплома за следдипломна квалификация от Университета за национално и световно стопанство. От 1997 г. работи като деловодител в Министерството на вътрешните работи със звание сержант. А след 2001 г. става оперативен помощник на главния секретар Будю Мутрев Тиквов. През септември 2005 година Тиквов е уволнен от Сергей Станишев по предложение на министър Румен Петков, a през ноември е избран за кмет на София. Сержант Цветанов също напуска министерството и става заместник-кмет. През 2006 г. о.з. подп. от пожарната Борисов основава партиятия „Шайка“. След успеха на изборите през юли 2009 г. серж. Цветан Цветанов първоначално оглавява парламентарната група на партията, а на 27 юли същата година става заместник министър-председател и министър на вътрешните работи в новото правителство на Мутрев. Шест апартамента и два гаража в София, една къща с двор в провинцията, 9 дка гори и влогове за над 400 хил. лв. е съпружеската имуществена общност на семейството на серж. Цветанов. Семейството е придобило това имущество в периода на зам. кметуването ( 14 месеца с основна заплата от 680 лв.) на Цветанов в Столична голяма община през 2008 г. Отразено е в декларацията на Цветанов пред Сметната палата от 2009 г. Същевременно серж. Цветанов и съпругата му никога не са се занимавали с бизнес и нямат регистрирани на тяхно име търговски дружества. Според изнесените данни излиза, че благосъстоянието на семейството на вътрешния министър за около една година се е увеличило до такива размери. Извършена му е ревизия от НАП. Шефът на НАП Красимир Стефанов твърди, че всичко при Цветанов е законно придобито и веднага е избран за депутат от ГЕРБ. В качеството си на министър на вътрешните работи той нарежда провеждането на множество акции срещу хора които са отказвали да спонсорират ПП “ГЕРБ“, както и срещу противници в личен план. Паметна остава случката с Трайчо Трайков, който разказва: „Върнахме се от Катар. Още на летището Цъфтан Цъфтанов поиска да подам оставката си пред Изпълнителната Комисия на ГЕРБ на хартиен носител. Казах му, че аз не съм член на ГЕРБ и няма как да подавам оставка пред ГЕРБ. Тогава ме повика Първата свиня и поиска оставката ми като министър.“ За по малко от 4 години, като министър на вътрешните работи учителят по физическо възпитание успя да направи така щото България да бъде осъдена от всички задържани и набедени от него. Размерът на щетата е точно 1 230 000 лева. До сега държавата не е внесла регресивни искове срещу него за тези пари. Не му е потърсила отговорност за имотното състояние, което е успял да натрупа за малко повече от една година. Серж. Цветан Цветанов е женен. Има три дъщери. Съпругата му работи в ДАНС. Тази биография остава отворена. Тя може да бъде допълнена с коментар на антрополог за формата на главата на Цветанов и на етнограф по отношение на кавръм калпака, везаната риза, потурите, цървулите, салтамарката и пояса, които му бяха подарени преди години на един от съборите в с. Жеравна.
27
НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НИ ВОДИ КЪМ ГЛАДНИТЕ ВЪРХОВЕ НА ВЕНЕЦУЕЛА. РАДВАЙТЕ СЕ БЪЛГАРИ.
28
Цецо си е само с 2 гънки по "мозъчната кора"!!!Но много яко са му набти "опорните точки" по време на молитвената закуска в САЩ-/% от сумата за ф-16/А "мислите му за Венецуела са срам за страната ни!От къде на къде спечелилият изборите Президент е нелигитимен???Защо "управляващо- крадещите ни" политикани показват такъв слугинаж на САЩ???ЗАЩО???Не съм фен на Президента Радев- но неговото мнение е правилно! Съвпада с решението на ООН и на ЕС!!!! Жалко е че такива родоотстъпници "вземат" решения за страната ни!Много жалко и обидно!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 8780
архив

Един влиза в денонощен магазин, купува си цигари, отваря ги и запалва! Продавачът казва: – Тук не се пуши! – Е, продавате цигари, пък не се пуши! – Ние и презервативи продаваме…

 

няма нови новини
Днес: 162
hot
най-четени новини в момента
сега
3558
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Полицаи продължават търсенето на човешки останки край Негован (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
Северна Корея в ужас от НЛО (ВИДЕО)
x