Цветан Цветанов пред над 400 членове и симпатизанти на ГЕРБ-Шумен: Президентът Румен Радев е говорител на опозицията

ЧАС ПИК

Цветан Цветанов пред над 400 членове и симпатизанти на ГЕРБ-Шумен: Президентът Румен Радев е говорител на опозицията

10525
на 11.02.2019
Цветан Цветанов пред над 400 членове и симпатизанти на ГЕРБ-Шумен: Президентът Румен Радев е говорител на опозицията
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

препоръчано

Президентът Румен Радев обслужва интересите на опозицията и се е превърнал в техен говорител. По темата с Венецуела той зае позиция, която не кореспондира с тази на развитите демокрации и нашите партньори от ЕС и САЩ. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред над 400 членове и симпатизанти на ГЕРБ-Шумен.

На събитието, което се проведе в препълнената концертна зала на Общинския младежки дом в Шумен, присъстваха кметът на града и областен координатор на ГЕРБ Любомир Христов, народните представители от ГЕРБ-Шумен Димитър Александров и Румен Генов, областният управител Стефан Желев, както и кметовете на Нови пазар – Ивайло Камаджиев, на Каспичан – Милена Недева и на Никола Козлево – Ешреф Реджеб.
Цветан Цветанов отбеляза, че с наближаването на изборите ще зачестят опитите от страна на БСП за дискредитиране на успешните политики на ГЕРБ, довели до видими резултати. „Нашите политически опоненти трудно могат да приемат сегашната политическа стабилност и икономическо развитие. Затова когато те ни атакуват, ние трябва да им припомним каква беше ситуацията по време на тяхното управление и да я сравним със ситуацията сега. Събираемостта в приходните агенции от 2014 г. се е увеличила с 50%, което в парично изражение е 14 млрд. лв. повече пари в бюджета. Въз основа на тези добри показатели се очаква догодина доходите да се повишат с още 10%. БВП от 2014 г. се е увеличил с 36% и сега е 116 млрд. лв., а от 11,5% безработица през 2014 г. – днес е около 5% и дори очакваме да падне“, каза председателят на ПГ на ГЕРБ.

По думите на Цветанов при една победа на ГЕРБ на предстоящите европейски избори партията ще продължи да защитава националния интерес на България в Европа и нашият глас ще се чува ясно. „Силата на ГЕРБ е, че всички ние сме голям екип и заставаме с лицата си пред хората и работим открито в техен интерес. Много ми се иска резултатите от европейските избори да съответстват на всичко, което сме свършили до този момент – а то е много“, изтъкна той. По думите му всички общини, в които управлява ГЕРБ, има видими резултати. „Вие имате всички основания да бъдете с високо вдигната глава. Говорете непрекъснато с хората, обяснявайте им какво сте направили и какво предстои да се случи както във вашето населено място, така и в цялата държава“, призова кметовете Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че образованието е основният приоритет на правителството, защото от една страна така ще бъдат удовлетворени нуждите на пазара на труда, а от друга ще допринесе за по-успешна интеграция на някои групи в обществото. „За 2018 и 2019 г. 500 български училища се модернизират, като отпуснатите средства по ОП „Региони в растеж“ за образователна инфраструктура са над 700 млн. лв. Също така сме поели ангажимент до края на мандата учителските заплати да бъдат увеличени двойно, като така искаме да мотивираме повече млади хора да изберат учителската професия“, посочи още Цветанов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 27
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК