Цветан Цветанов се срещна с помощник държавния секретар на САЩ

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Цветан Цветанов се срещна с помощник държавния секретар на САЩ

2715
на 29.11.2012
Цветан Цветанов се срещна с помощник държавния секретар на САЩ
Автор:   Васил Василев
 Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов се срещна с Ерик Бозуел – помощник държавен секретар и директор на Бюрото за Дипломатическа сигурност към Държавния департамент на САЩ, съобщиха от пресцентъра на МВР. Посланик Бозуел благодари на българското правителство за подкрепата към служителите на Бюрото за дипломатическа сигурност в България в осъществяване на техните функционални задължения. Беше споделено, че САЩ разглеждат България като важен партньор в региона и като значим фактор в противодействието на тероризма, наркотрафика и трафика на хора. Посланик Бозуел заяви, че България и българското правителство са пример за подражание и модел за близко сътрудничество в правоохранителната област. Министър Цветанов изрази съгласие с казаното от американската страна, подчертавайки важността на двустранното сътрудничество в оперативната област. Пример за това е помощта получена от всички американски правоохранителни служби, имащи представителства в България, веднага след атентата в Бургас на 18 юли т.г., както и в последващото разследване на инцидента.
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК