Вход
София
Времето в София 14 o C

Цветан Цветанов с разбиваща атака срещу БСП за Истанбулската конвенция и подготвяния вот на недоверие

Цветан Цветанов с разбиваща атака срещу БСП за Истанбулската конвенция и подготвяния вот на недоверие

на 07.01.2018
28875
31
Цветан Цветанов с разбиваща атака срещу БСП за Истанбулската конвенция и подготвяния вот на недоверие
Автор: ПИК
07.01.2018
31
28875

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов направи остър коментар по адрес на БСП във връзка с последните скандали около Истанбулската конвенция.

„В България явно от всичко се търси извличането на политически дивиденти – коментира пред сутрешния блок на Би Ти Ви лидерът на парламентарната група на ГЕРБ. – Евродепутатите от БСП са гласували в Европейския парламент „против“ конвенцията. Атанас Джамбазки е бил „въздържал се“. В интерес на истината трябва да кажа, че настоящият вицепрезидент Илиана Йотова като евродепутат е работила много по Истанбулката конвенция и позицията и е по-различна от тази на БСП, като тя заслужава уважение. Иначе ние в ГЕРБ сме провели обсъждания по темата с представители на Хелзинския комитет и с други неправителствени организации. Ще организираме дискусия. Ясно е, че е не е нормално приемането на една ратификация да предизвиква толкова остри дискусии в обществото.“

Цветан Цветанов бе категоричен, че няма разцепление в ГЕРБ, като това е позицията и на премиера.

Той добави, че коалицията е стабилна, като в края на 2017 година наистина е имало горещи точки, но всичко с Валери Симеонов и с Красимир Каракачанов е уточнено.

Във връзка със строежа на втори лифт на Банско заместник-председателят на ГЕРБ заяви, че правителството е било единодушно, че такъв ще има, като ще бъдат спазени и всички екологични норми и изисквания.

Цветан Цветанов подчерта, че в зоната на новия лифт няма да се строят нови хотели.

Той каза още, че акцентът в момента трябва да пада върху европредседателството.

„Само до края на януари България ще бъде домакин на над 20 важни мероприятия, свързани с европредседателстово ни – разясни Цветанов. – Сега сме в изключително силна позиция и трябва максимално да се възползваме от това, за да излезем на първия ред. Трябва да извлечем максисума от европредседателството ни, като това го е заявил многократно и премиера Борисов.

Имаме икономически растеж, разчетите са, че и през следващата година тази тенденция ще продължи. Трябва да работим в тази насока и да използваме максимално всичко това“.

Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ изрази позицията си и около предстоящия вот на недоверие срещу правителството, който се очаква да бъде внесен от БСП.

„Това е поредният парадокс – заяви Цветан Цветанов. – По време на председателството ни БСП да искат вот на недоверие. Не вярвам, че както твърдят, до 17 януари ще успеят да внесат мотивите си за този вот. Самите те саботират приемането на антикорупционния закон, а говорят за корупция“.

 

Сподели:
Напиши коментар »
(31)
1
https://www.youtube.com/watch?v=VMiBGpWNHRE
2
и той декларира, че е пИдал като неговия бос.
3
собственикът на стенвестника е с малка пишка, и е дебел.
4
Пълен кавал си цецо
5
Възпитаника на Помощното Училище във Вършец с пъпешовидната глава Цвинокио Шестапартаментников - Молекулата е най-простия представител на Третия пол от шайката СУДЖУЦИТЕ 3!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
6
ЗАТВОР за Борисов и Цветанов
7
пИдали за евроГЕЙско развитие на България
8
Може да се о.чаква от човек с такава физйономия!! Всичко е ясно,само едно не ми е ясно,как изглеждат тия които го избират!!!.чудно......
9
ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА ИМАШЕ ПОВЕЧЕ ДЕМОКРАЦИЯ..КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ТУПАШ В ГЪРДИТЕ ЧЕ СИ ДЕМОКРАТ А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА НЕ СЕ ДОПИТВАШ ГРАМ ДО НАРОДА И ДА НЯМА РЕФЕРЕНДУМИ ЗА НИЩО ? ПРИЕМАШ ЗАКОНИ КОИТО СА В ПЪЛЕН РАЗРЕЗ С РАЗБИРАНИЯТА И ИНТЕРЕСИТЕ НА НАЦИЯТА,ПОДПИСВАШ ДОКУМЕНТИ И ДОГОВОРИ КОИТО СА АБСОЛЮТНО ОПАСНИ И ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И В СЪЩОТО ВРЕМЕ НЕ ДАВАШ ПРАВО НА НАРОДА ДА ГЛАСУВА НА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ТАКИВА ВАЖНИ НЕЩА...ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ----ТОВА Е ТОТАЛИТАРИЗЪМ
10
Колко, апартамента има Цветанов
11
Браво Цецо Отново им еПа мамата на червената иСмет!!!
12
Българи, не се ли срамувате ?!
13
Българинът днес живее 3.5 пъти по-зле отколкото през 1988 г. Статистиката го доказва! Нека сравним двата периода по показател „Потребление“. То разкрива една ужасяваща, бедствена картина на населението в съвременна България: Консумация на: Прясно мляко – литри на човек за 1 година: През 1988 г. сме консумирали 195 литра мляко на година – През 2014 г. – 20 литра Месо: През 1988 г. – 75 кг. – През 2014 г. – 32 кг. Яйца: През 1988 г. – 263 бр. – През 2014 г. – 143 бр.. Плодове: През 1988 г. – 109 кг. – През 2014 г. – 50 кг. Захар: През 1988 г. – 35 кг. – През 2014 г. – 7 кг. Тези данни са жестоки показатели за това как живеят хората и какво потребяват.
14
ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА ЗА ГРОБАРИТЕ И ПАНДЕЛА ЗА ЦЪРВУЛЯ СЪС ШЕСТТЕ АПАРТАМЕНТА!!!
15
Абсолютна “атомна бомба” в неолиберализма пусна носителят на Нобелова награда за икономика Джоузеф Стайниц Той обяви, че Източна Европа е поне двойно по-бедна, отколкото би могла да бъде, ако не беше влязла в ЕС. С това жестоко се удря най-големия успех на глобализма и неолиберализма – създаването на най-голямата единна икономика в света, състояща се от 28 отделни държави, част от които с обща валута. “Източна Европа” е големият губещ от началото на 21 век. В момента тя плаща 300-400 милиарда долара всяка година на Западна, и основно на Германия” – обясни Стайниц. Според учения, който освен наградата, е известен и, че предвиди срива на “дотком балона”, както и кризата през 2008 г., та според него, Източна Европа е в типична “хватка на доминионите”, известна още от Римската империя. Това е моделът една държава да се колонизира като се подкупи елитът и. “Римляните не са завладявали само с легиони. Много повече земи са присъединили мирно. Отиват, подкупват местните вождове и те от вождове стават управители на Римски провинции. Империята ти е зад гърба, и с нея заедно можеш да събереш много повече данъци от преди. Т.е. това е съюз на елита с империята, за да се издоят поданиците. Системата е работела с векове. Прилагана е и от Англия в Индия например – там провъзгласявали махараджи от името на кралицата. И после заедно изсмуквали обикновения народ” – обясни Стайниц. “В момента ЕС е точно това. Западът, но основно Германия, подкупва местния елит чрез еврофондовете. Елитът вкарва държавата в ЕС, и превръща членството в абсолютна религия, включително с репресии срещу който е против. Излизането се превръща в ерес. А вкараната страна се изсмуква чрез други механизми – изкупуват местни монополи, търговски вериги, сключват се неизгодни договори с дълъг период, които не могат да се сменят при смяна на властта и пр.” – поясни Стайниц. Още преди време писахме за анализ на ЦРУ, според който Източна Европа бива брутално изсмуквана, докато ръкопляска, “благодарна” за еврофондовете. Сега ученият потвърждава тази информация. Еврофондовете и високо платените служби в ЕС за шепа чиновници, са “подкупът”, платен на елита. В замяна се завзема пазарът на съответната страна и той се дои в полза на западните корпорации. Това става чрез електроснабдяване, водоснабдяване, топлофикация, чрез западните стоки монополно налагани в търговските вериги, чрез далеч по-големи и недостижими за местния бизнес бюджети за реклама, маркетинг, чрез изкупуване на медии и пр. Съотношението между фондове и източени пазари е по-лошо от 1:10. “Ако Източна Европа излезе от ЕС и спре тази огромна субсидия, която плаща на Западна, тя може да е двойно по-богата. Минимум. Това би успокоило обществото и доста би намалило и натиска за емиграция, който е друг начин за изсмукване. Чрез по-високи заплати, Западът прибира най-добрите специалисти на Изтока, и така разширява изоставането.” – завърши Нобеловият лауреат.
16
И как точно малоумника с особената форма на главата е разбил когото и да е така и не стана ясно.Може би с безсмислените си брътвежи и сложно изказаната и непонятна мисъл
17
Провели са обсъждания с БХК (Българският Хелзински Комитет) !!!!!!!!!!!!!!! Боже ,Боже , Боже! НЯМАМ ДУМИ!
18
Този господин да отговори Къде работи жена му и на Каква заплата? Улилището в село Исперихово, общ. Брацигово, обл. Пазарджик каква програма е “изпълнило”, че част от етажите са на парно, а другата на твърдо гориво-печки?...Да не говорим за пътят Испетихово- Жребичко?...
19
Няма никакъв 3-ти пол, но дори и да имаше не е кой знае какъв проблем. Истинския проблем на България е 4-тия пол - същества като Захариева, Цачева, Цветанов, те са просто вредни, ненормални и ни мразят защото им пречим.
20
Тая особенна глава,има не само апартаменти,а за виличката със скромното барбекю забравихте ли?Но вече няма журналисти които да разследват властта, само лизачи и отъркващи се в нея.Тъп съм и не разбрах, какво общо имат соросоидите от бхк с България,та ми ги навира в очите.Всички са за затвора,родоотстъпници и предатели.
21
ПРИРОДАТА ПОНЯКОГА СИ ПРАВИ ШЕГИ - ТОЗИ Е ЕДНА ОТ ТЯХ КРАЙНО НЕУДАЧНА
22
До S***Тези въпроси трябва да бъдат зададени и Проверени от ЕВРОПА...Дано и Опозицията провери на място каква е ситуацията, че идват пак избори, а гласоподавателите виждат разликата по училища и пътища.
23
Единствено при диктатурите няма референдуми и управляващите не се интересуват от мнението и желанията на народа си. У нас вероятно е точно така, защото всичко се прави на пук на народа!!!
24
"И така, равносметката е: Слънчев бряг север – Маджо; Слънчев бряг юг – ВИС; Несебър юг – ВИС; Поморие централен - братя Маргини; Бургас север - братя Маргини; Созопол Харманите – ВИС; Созопол централен - подготвен за братя Маргини; и т.н., и т.н.; Сараите на Доган - плаж Отманли – ДПС. На печелившите - Весела Коледа и честити нови 20 години концесии!"
25
Другари комуноидни тролове тук! И разни платени писачи и драскачи против правителство и ГЕРБ. Пак сте прекалили с хапчетата! Доста сте превъзбудени и необуздани! Поспрете се малко !Вземете глътка въздух и мислете позитивно поне 10 секунди преди да храчите гнусните си плюнки! Има опасност да се задавите от собствената си помия!
26
Защо колкото е по.прост и по.неграмотен един индивид толкова повече ръси акъл и дава мнения и квалификации? Как се наричаше това заболяване?
27
Ами и двете структури работят активно против българските интереси, така че, е нормално да си координират позициите.
28
няма кой да ви чуе. европа е туркие. европа и тя е потънала, както булгаристан в неспаведливости, ако ти дойдат днес в бг маса народ, как ще се чувстват, и то от различни националности: гърци, сърби, македонци, българи, индийци, пакистанци, негри, поляци,... в чудо са се видели, а и пари там вече няма, много работа, а пари никакви, като си платиш наема и т.н. и понякога си на червено, добре, че работим тук, та каквото намерим ядем и поддържаме извън, не само българи, а и турци има, там на дърветата пари не растат, паунда падна много, а идвайки си тук в бг б.мохамедани, още на 18 тръгнали на запад, без образование, но с пари , ти казват, да се връщат българите, какво правят там, има работа в строителството.... мълчим и до там, в тях е всичко: фирми, има бог и рано или късно всичко се връща, виж с прокопиев, желю желев, не всичко е пари, щастие с пари, а други се чудят , не се сърдете, всички минахте през парламента, всички партии, ще изчакате, следващите ще са децата ни от герб, дпс, а и дпс виж след години първа политическа сила, умни са, трудолюбиви са, женят се, в старчески дом родителите не ходят, грижат се за тях, навсякъде са те, изучиха се, лекари, аптекари, зъболекари, медицински сестри, ще ходим при тях да ни обслужват, ха дано не са зли, както българите , не народ са а мърша са ,
29
Истанбулската конвенция е за държавите, в които жените ходят забулени. За гранични държави на ЕС като нашата е направо вредна, заради глава VII - Миграция и убежище!!!
30
...11 път гризкат дръвцето на избори и все скачат недоклатени че им е малко!
31
Този може да разбие само огледало, щом се огледа в него
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Той: - Мога да ти дам луната, звездите... цялата вселена... Тя: - Бе, ти никакви пари ли нямаш?

 

няма нови новини
Днес: 152
hot
най-четени новини в момента
сега
2904
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Волен Сидеров с гръмовен коментар за Орбан: Нападат го тези, които подкрепят педофилията! Патриотите с твърдо "за" Росен Желязков (ОБНОВЕНА)
x
Хороскоп на Алена за 20 септември
x