Цветан Цветанов ще участва в регионална Приятелска закуска в Прищина

Политика

Цветан Цветанов ще участва в регионална Приятелска закуска в Прищина

16609
на 17.02.2019
Цветан Цветанов ще участва в регионална Приятелска закуска в Прищина
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще участва утре, 18 февруари 2019 г. (понеделник), в регионална Приятелска закуска в Прищина с домакин министър-председателя на Косово Н.Пр. РамушХарадинай. В духа на молитвените закуски, на добрия диалог в името на междучовешкото добруване, мира и стабилността - събитието ще събере политици от региона и от САЩ. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

В срещата ще участват бившият премиер и настоящ министър на диаспората на Албания Пандели Майко, ФатмирМедиу - член на парламента на Албания и бивш министър на отбраната, депутатът Артан Групи и бившият министър на отбраната Зоран Йолевски от Македония, ВладмирМаринкович- заместник-председател на парламента на Сърбия, заместник министър-председателят на Косово Бехчет Паколи, министърът на отбраната на Румъния Габриел Леш, бившият министър на отбраната на Хърватска АнтеКотроманович, бившият министър на външните работи на Албания БесникМустафай и други.

Делегацията на Конгреса на САЩ, ръководена от сенатор Джеймс Инхоф - председател на Комисията по отбрана в Сената, включва сенаторите Майкъл Енци, Джон Бузман, Марион Раундс, ТрентКели и ГрегориДжанфорт.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК