Цвета Караянчева: ГЕРБ е единствената алтернатива на ДПС в смесените райони

ЧАС ПИК

Цвета Караянчева: ГЕРБ е единствената алтернатива на ДПС в смесените райони

7637
на 02.03.2021
Цвета Караянчева: ГЕРБ е единствената алтернатива на ДПС в смесените райони
Автор:   ПИК

Партия ГЕРБ е единствената алтернатива на ДПС в смесените райони. Тази позиция изрази в профила си в социалната мрежа Фейсбук председателя на 44-то Народно събрание Цвета Караянчева, която ще води и листата на ГЕРБ в област Кърджали.

препоръчано

"Слушах интервюто на г-н Мехмед Дикме тази сутрин и искам да уточня нещо. Партия ГЕРБ е единствената алтернатива на ДПС в смесените региони. Хилядите поддръжници на ГЕРБ, които от години работят в тези региони, са гарант за това. Българските турци и българи-мохамедани участват в управлението на партията, те са общински съветници, областни управители, депутати. Ние не разделяме хората по етнически, религиозен или социален признак- така е устроена партията още от началото. Всеки, който ни подкрепя е добре дошъл, но моля да не се изопачава истината.

Иначе разбирам желанието на всички да се представят за истинската опозиция на ДПС. Благодаря на хората от ГЕРБ, с които застанахме с лицата и семействата си един до друг и продължаваме да работим за каузата вече години наред.", написа във Фейсбук Караянчева.

Сподели:
Бомба x
СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова разкрива ходовете на новото ОФ в парламента и ще има ли служебен кабинет на Радев (НА ЖИВО) САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова разкрива ходовете на новото ОФ в парламента и ще има ли служебен кабинет на Радев (НА ЖИВО)
ново
Днес: 164
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това