Вход
София
Времето в София 12 o C

Цвета Караянчева избухна: Йончева играе Жана д'Арк, псевдосигналите й ни дават усещане за блато

Цвета Караянчева избухна: Йончева играе Жана д'Арк, псевдосигналите й ни дават усещане за блато

на 30.01.2019
34100
53
Цвета Караянчева избухна: Йончева играе Жана д'Арк, псевдосигналите й ни дават усещане за блато
Автор: ПИК
30.01.2019
53
34100

От едната страна имаме недоказано твърдение на депутатката Елена Йончева, в записа има сглобявани определени абзаци. Радвам се, че прокуратурата се е самосезирала и е започнала проверка. Но ние имаме и документ от министъра на културата Боил Банов, в което си личи, че има искова молба. Това заяви пред бТВ председателят на Народното събрание Цвета Караянчева по менте-сигнала на Елена Йончева срещу министъра на културата Боил Банов. Преди обед Йончева даде пресконференция и заяви, че Банов е ощетил държавата в полза на фирма за неустойка от 700 милиона лева. 

Йончева се превръща в Жана дАрк и пощенска кутия за неверни новини. Става дума за псевдосигнали. Ако Банов си изчисти името, у хората ще има усещане, че живеят в блато, заяви още тя.

По какъв начин да се чувстваме ние днес, след този сигнал, преди да е сезирана прокуратурата, преди да е казала, че този човек е виновен, коментира Караянчева. 

Това, че си острие на БСП не те прави по презумпция невинен. Такива сигнали водят до усещането, че живеем в блато, отсече председателката на Народното събрание по повод 

Това, което излиза в медиите, обърква хората, допълни тя. По думите й Банов не бива да си подава оставката, тъй като няма никакви данни на прокуратурата за вина. 

Караянчева обвини президента Радев, че не разбира от работата на депутатите и не знае през какво минава един закон. Тя го подкани да посещава Народното събрание и да научи как се случва това. 

Запитана за разпада на консултативния съвет към народното събрание, за което призова Огнян Герджиков, Караянчева заяви, че е дала зелена светлина на председателите на комисии да искат помощта на хората от комисията, но това им излязло много скъпо.

Предстои да обсъдим на председателски съвет какво ще правим с този съвет, имаме писмо от проф. Герджиков за закриване на този съвет, посочи председателката на парламента. 

Сподели:
свързани новини
Експерт разби Елена Йончева: Излезе с фалшива новина, оборена за два часа Експерт разби Елена Йончева: Излезе с фалшива новина, оборена за два часа
Мислех, че БСП ще спрат с безумията си. Елена Йончева 5...
на 30.01.2019
Напиши коментар »
(53)
1
Най корумпираната страна в ЕС.Благодарение на ГЕРБ!
2
Е всички не могат да бъдат инженери географи !!!
3
Дъртата и миризлива курабия баба Лена , да ми се прави на честна и непорочна девица, ми идва малко в повече. Мисля си, че дори и порно звездата Чичолина има повече морал и достойнство, от тая крадлива и разгонена пачавра, от партията на Импексовата барсала. Говори се, че от двете лъжливи и миризливи курабии на жалкият им конгрес, такава воня се е носела, че бая БСПдирасти със СС Момата начело, са повърнали и припаднали до края на събитието. ............................................................................................................................................................................................. За 1 000 000лв. дърта курабия Лена колко СУДЖУК е откраднала по тогавашни цени, от българските данъкоплатци.??? Простата аритметика смята, че 1 000 000лв. : 10лв.кг суджук = 100 000кг. или 100 тона. суджук. Сравнени със 4 тона на Живо, тоя тъпанар изглежда направо кокошкар, пред крадливата червена курабия Лена. .................................................................................................................................................................................................. А на ИМПЕКСОВАТА КУРАБИЯ, с нейните десетки милиони долари от Импексовите дружества, на колко тона СУДЖУК се равнява това.???????????? Импексовото дружество е струвало около 100 000 000лв. сто пъти повече от Ленения милион. Или сметките показват 100т. х 100 = 10 000 тона ИМПЕКСОВ СУДЖУК. За откраднатия СУДЖУК от Арабаджиеви, Веткови, Герговци, Бенчевци, Баневи, които са откраднали милиарди, то сметките показват, че тонажа на целия китайски флот, нямаше да стигне, за да го изнесат!
4
Най-накрая дойде и реда на Боковия ПЕКИНез.
5
Срамувам се ,че тази клета женица е председател на народното събрание.Показа незнание на конституцията,каквото и да я попитат направете официално запитване и аз ще ви отговора.Много тъпо.
6
Явно като малък си падал на главата си !!!
7
Жено, прокуратурата ли ще провери или теб ще пита дали са били псевдо сигнали?
9
Мафията герб мноо взе да избухва бре. След Гошко Харизанов,ся взе че избухна и шефката на НС...тиквиии спрете с боба бре. Нема да ви спаси от затвора бобеца.
10
Абе да питам редакцията на тоя кенеф Пиш защо за 10 години Герб всеки министър от Шайката е подсадим но не е осъден ??? Отговор как е в блатото крякате ли крякайте аз отивам да пляскам мис Бикини и да ръфам Суджук
11
Абе да питам редакцията на тоя кенеф Пиш защо за 10 години Герб всеки министър от Шайката е подсадим но не е осъден ??? Отговор как е в блатото крякате ли крякайте аз отивам да пляскам мис Бикини и да ръфам Суджук
12
Странно е, че поцинкованата кофа е чувала за д Арк, сигурна е гледала филма с Мила от Балканвите. Не миже такъв тъпунгер да знае друго освен за поцинкованите кофи.
13
ПИК, вие ли сте зле с нулите или Караянчева. 700 хиляди или 700 милиона? Раздавате милиардите като дрОгаря Гечев 1996-а.
14
ПИК, на пекинската помакиня е достатъчно да публикувате само снимката и никакъв текст. Знаем умствения и багаж и сме наясно калво може да изтъси.
15
Силякът-пулитулок доц. Стойчо нещо миека от телевизиятта, а пък ущким е от жълтите павета. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!!
16
Да ,да Жана д'Арк Офшоркова ! Разликата е ,че истинската Жана са я наричали Орлеанската дева , а Йончева можем да я наричме (само) Офшоранската държанка !
17
14) Аааааа, не така! Народът ще се произнесе и ще я върне в механата на свекър й да сервира, отсервира и пее: "Чък, чък бубам анне ,анне аннем.." Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
18
българският народ не е съставен от мазохисти за да каниш тази случайно издигнала се жена, ъкаща непрекъснато и от три казани думи двете си противоречат!
19
Утре тръгва на меден месец в Пекин, столица на Виетнам, земльо моя Македонска
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Алоооо......ПЕКИН,а може би и ВИЕТНАМ!Какви ни управляват!?!Ужас и безумие!!!!Да МАТЕРИАЛА им е такъв!Лошо: много лошо за БЪЛГАРИЯ!!!
22
кухата лейка се мисли за нещо? защо ли гробарите вият на умрялу??
23
На тоя сайт да му имам лексиката! То няма един да е казал нещо нормално: всички избухват, сразяват, унищожават... Е, герберугите, де. Представям си я Цвета Патицата по пекински как избухва... буквално... След нея и Бочко.
24
Размишлявам върху това , кое е по добре за една жена ? Да я наричат Жана Д,Арк или Пекинска патка от Виетнам ? Мисля, че първото е по добре. А вие как мислите ?
25
Купувам спешно къща в Барселона. Плащам веднага. За един приятел е, не е за мен.
26
Жана Д'арк, отколкото патица по Пекински.
27
Тази започна да преряжда с власт. yq Да спре да се показва, че травмира хората с провинциалната си амбиция.
28
Кажи нещо ново бe ш.бaно тиpaджийчe...вcе лaпaш една и съща пи.кa-cвoята:(
29
Понеже ...ЗАБЕЛЕЖЕТЕ....`` НЯМАЛО ПАРИ ЗА НАУКА `` ..ето как БСП тв започва с комунистическата пропаганда и издига нинова като `` спасител на науката `` в България...започва се другариии...пропагандата на БСП заплашва учените хора и математиците...помните БКП как репресираше първо елита в България ..сега БСП почват пропаганда именно с този елит и се явяват като техни покровители.....НАГЛОООООСТТТ...
30
от 1990 до 2007г бяхме най корумпираната страна в Европа тогава не бяхме в евросъюза през тези години България фалира два пъти интересно как се е получило след като ГЕРБ беше създадена през 2008 кой беше виновен тогава?
31
60% от българите стоят зад критичните думи на Радев за изтребителите..... https://news.bg/politics/60-ot-balgarite-stoyat-zad-kritichnite-dumi-na-radev-za-iztrebitelite.html +++++++
32
Пекинската патка да мълчи, защото и нейния задник много ми намирисва. Да не излезнат данни какви ги къдрят в Събранието с нейната главна секретарка госпожа Караславова и нейния кръжец.
33
След силякът Стойчо, сега и Щматката със суха от оланзапин оста мъца и замазва ф-калийте, изк-дзани от Боил Банов. Трябвало да й пусне малко слюнка в чофката, мъчително е. Иначе, Лошата Йончева априорно виновна, но сега Прокоратурата разпознавала предстъптление, но не разпознаването не било доказване, според великата суксиолощка, политолощка и администратор Щматката. Абе със тая суха оста как прави сфирки на Тиквата, или изопщо въмпрозът не стои? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
34
дай информацията на ЛЬОНАЧКА очите и ще икочат от кеф
35
Тази на какъв народен пост е назначила мъжа си и дъщеря и наредила в София и са избягали от любимото Кърджали??? На месец по 10- 20 000 лв???
36
Всички гербери на барикадата. Със зъби и нокти бранят властта. Нагледци, фактите ще им извадят очите, а те няма нищо. Да за тях 700 хил са нищо.
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
Тя е по проста от Цецка Цачева и Румито Бъчварова на квадрат...))))
39
Нито си хубава, нито си умна-ти просто случайно попадна на това място.Спри да лъжеш зада не изцапаш децата си
40
Добре,Документ казва,че има,ама последно,Кой го е Подписал,В.Рашидов или Б.Банов,щото Объркването е Голямо
41
Избухна миризливо и...напълни бозавите си кюлоти.
42
що нЕма опция за коментари,под статията за Унука на дон тиквоне?
43
Банов, да те питам. Защо се разплати с изпълнителя, а не си удържа неустойката за неизпълнение на договорените срокове? После били пуснали искова молба. Пълни аджамии.
44
Банов, да те питам. Защо се разплати с изпълнителя, а не си удържа неустойката за неизпълнение на договорените срокове? После били пуснали искова молба. Пълни аджамии.
45
нашите `` социолози `` не знам как решиха че БСП доближавала ГЕРБ или пък че Радев имал 54 % симпатия....как питат и как провеждат анкетите си по пладне , когато 90 % са си по работните места и не са включени в тези проучвания ...по парковете ли ходят ,където мързеливи безработни пият бира от парите на майките си и пенсията на бабите си...или питат пенсионери които искат БСП да ги управляват...ами тези които не искат да ги аткетират..и бързат за работа ...влизат ли в класацията ..те маже да не искат да ги аткетират и пак да си гласуват за ГЕРБ И НФСБ...НАЛИ ...ИМА ЛОГИКА....АЗ НАПРИМЕР КАТО МЕ СПРЪТ ИЛИ АНКЕТА НИКОГА НЕ КАЗВАМ ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАМ...И ПОСЛЕ СИ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ....социолозите грешат или ходят на аткети ,когато 90 % от народа е на работните си места..или не спират за да ги анкетират..нека да ги анкетират онлайн и да видят че ГЕРБ поне с 16 % води на БСП в момента ..а за НФСБ са готови да гласуват поне 10 % от обществото .
46
Ето кои управляват България: Боко ТИКВАТА, бивш член на БКП, стигнал до ротен командир, пожарникар НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.Цецка стругарката бивш секретар на БКП с фалшива диплома.НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.Цецо ПЪПЕША, завършил помощното училище във Вършец и физкултурник.МАЛОУМЕН И НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.караВИЕТНАМчева, малоумно недоразумение НЕ ЗНАЕ ДОРИ И БЪЛГАРСКИ....ииииии....ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, ЗАВЪРШИЛ С ОТЛИЧИЕ.Знае много добре ЧЕТИРИ ЕЗИКА.УЧЕН, ЕРУДИРАН, ИНТЕЛИГЕНТЕН......СЛЕДВА....хахахахахаха..............Боко ТИКВАТА и Цецо ПЪПЕША били на сафари в Африка, и точно когато решили да се върнат, от службите им съобщили, че в България има протести, и се очакват убийства и атентати.Тогава ТИКВАТА умно казал: ПЪПЕШ, по-добре да прежалим някой, за да го утрепат вместо нас.Решили вместо тях, да изпратят една маймуна, и негър да я води.На летището, както му е ред ги чакала ДРУГАРКАТА караВИЕТНАМчева.Когато на стълбите се появили негъра и маймуната, ДРУГАРКАТА караВИЕТНАМчева се провикнала: АУууууу ДРУГАРЮ Борисов, какъв тен сте хванал.Добре, че водите ДРУГАРЯ Цветанов, ТА ВИ ПОЗНАХ......хахахахахахахахахаха.....хихихихихихихихи.
47
Четете бе хора,четете!Министъра е виновен за това,че е изплатил цялата сума по договора на 18.12.2015г.,а изпълнителя не го е приключил.Кой плаща на майстор всичко предварително.
48
отговор на коментар
PROSTO KOMUNISTICHESKO KOPELE
49
ЩОМ БЪЛГАРСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ПО БНТ , БТВ , НОВА И ДР. ЗАСТАНАХА ЗАД ЕДНА ЛЪЖКИНЯ И КРАДЛА А , ОБЯВИХА БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА В ПОРЪЧКОВА ,??? МОЖЕМ , ЯСНО И ТОЧНО ДА КАЖЕМ :: ЧЕ БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА Е ЛЪЖЛИВА И ПРЕСТЪПНА , КАТО ЙОНЧЕВА.
50
Значи аз главата си залагам, че ако бяха попитали Цвета коя е Жана д’Арк нямаше да може да отговори. Това е толкова тъпо селско парче, че освен да избухва, за друго не става. Между другото дължим я на вожда, както пак на него дължим Боилчо Банов, Влади Горанов, Делянчо Добрев, Веждито, Лилито, Цецка, Главчев, Лъчо Мозъка и цяла плеяда видни интелектуалци - отличници на вършецкото училище.
51
Ето това е цвета на интелекта и интелигенцията на ГЕРБ, простата и неграмотна Цвета, която е сложена за Председател на НС на РБългария. СРАМ МЕ Е, АМА МНОГО МЕ Е СРАМ!
52
A какво да кажем за крадливия пловдивски Гербаджии Тотев?
53
Гледам, че 1600 души в момента четат ПИК, а е само 7.20ч. Аз лично го преглеждам за забавление.И все пак добре е да ни представят управляващите.Дори няма нужда да ни ги хвалят толкова, те ссми говоря за себе си.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите през май?
Общо гласували: 19036
архив

Затрупан с работа математик седи зад писалището, когато до него се доближава малкото му дете и пита:
- Татe, как се пише цифрата осем?
- Много лесно - също като знака за безкрайност, но завъртян на ъгъл Пи върху две!

няма нови новини
Днес: 90
hot
най-четени новини в момента
сега
2683
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: БСП в тежък спор за главен редактор на "Дума" - ще се пребори ли Корнелия Нинова за приближения си Ивелин Николов (ОБНОВЕНА)
x
Как да разберем, че някой мисли за нас, вижте знаците
x