Вход
София
Времето в София 10 o C

Цвета Караянчева: Нашите опоненти уж се борят с ДПС, а в смесените райони дори не са ги чували (СНИМКИ)

Цвета Караянчева: Нашите опоненти уж се борят с ДПС, а в смесените райони дори не са ги чували (СНИМКИ)

на 26.09.2020
5620
0
Цвета Караянчева: Нашите опоненти уж се борят с ДПС, а в смесените райони дори не са ги чували (СНИМКИ)
Автор: ПИК
26.09.2020
0
5620

Да бъдеш добър държавник означава да не делиш хората по партиен признак, да работиш за това всички да живеят в една по-добра среда, да имат по-високи доходи и да са толерантни едни към други. За съжаление, това не го прави обединителят на нацията според българската Конституция. Прави го премиерът Борисов. Силно уважаван в Европа, преди 2 години той  докара всички европейски лидери в София и се даде сериозен тласък на евроинтеграцията на Западните Балкани, която е гаранция за мир и просперитет в региона. Благодарение на неговите усилия бяха постигнати безпрецедентни за страната ни успехи, от които ще се възползват и следващите поколения. Това заяви във Враца членът на ИК на ГЕРБ и председател на НС Цвета Караянчева. Там тя се срещна с представители на местната структура на партията.

„Българите нямаме нужда от външни врагове. Имаме си ги достатъчно у нас. Политици като президента, Радан Кънев и Елена Йончева от години не правят нищо друго – освен да дискредитират България пред очите на света. И тримата са от един отбор, който иска чрез служебно правителство да вземе властта. Не могат обаче да дочакат изборите, защото знаят, че на тях хората ще подкрепят онези, които са построили нещо. Ще подкрепят тези, които работят, а не тези, които само говорят“, категорична бе Караянчева. По думите й една от темите, по която опонентите на ГЕРБ редовно се упражняват  - е корупцията. „Нима някой може да отрече, че този проблем го има навсякъде? Но какво направиха опонентите ни по въпроса? Едните се включват по „Фейсбук“, другите не подкрепят антикорупционния закон, а трети му налагат вето. Борбата с корупцията изисква много политическа воля и конкретни действия. Същите тези борци дават заявки, че са най-големият враг на ДПС, а в смесените райони електоратът на ДПС не ги е чувал. Там познават ГЕРБ като единствения реален опонент на ДПС“, каза тя.

„Много неща постигнахме и опонентите ни не могат да ни го простят. Немалка част от тях никога нищо не са построили, не знаят какво е да произведеш нещо с двете си ръце. Затова и не могат да оценят направеното. Не могат да оценят ремонтираните пътища, новите заводи, огромната подкрепа към бизнеса за запазване на заетостта. Те умеят да рушат и да очернят всичко пред себе си“, посочи членът на ИК на ГЕРБ и допълни, че най-реална представа за нагласите на хората се добива с работа на терен. „Какво означава фактът, че в област Враца доминират кметове на ГЕРБ? Че хората ни вярват!“, заяви в заключение тя.

Сподели:
свързани новини
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34767
архив

- Какво ми разправяте, че дрехата е чиста вълна! Вижте какво пише на етикета - 100% памук! - А, това е за да лъжем молците.

x
Борисов: Трябва да насочим вниманието си към възрастните и болните! Агресията на противниците ни плаши хората и показва истинските им лица (ВИДЕО)
x
СВЯТ ДЕН: Тази светица изтърпяла страшни мъчения заради вярата си, а тези две прекрасни имена трябва да почерпят
x