Центърът на София днес ще бъде блокиран

Животът днес

Центърът на София днес ще бъде блокиран

6607
преди 4 часа
Центърът на София днес ще бъде блокиран
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-мащабното спортно събитие на София - "Маратон София 2024" продължава и в неделния ден. Тази година маратонът се провежда с ново трасе.

препоръчано

На 13 октомври Wizz Air София маратон ще предостави рекордните като бройка над 6000 участници възможност за едно различно преживяване, като за първи път в историята маршрутът ще обхване и западната част на града.

Старт-финалът остава на традиционното място - площад "Батенберг" в 09.30 часа.

Ще има пълна забрана за движение на автомобили от 07:00 ч. до приключване на мероприятието около 16.00 ч.

Затворени ще бъдат мостът "Чавдар" на изток, почти цялата централна градска част, както и булевардите "Тодор Александров" и "Царица Йоанна", достигащи до квартал "Люлин".

Паркираните по трасето на маратона лични автомобили може да бъдат премествани принудително.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК