Центърът на София е блокиран от полиция заради протеста на земеделците

Политика

Центърът на София е блокиран от полиция заради протеста на земеделците

32876
на 13.02.2024
Центърът на София е блокиран от полиция заради протеста на земеделците
Автор:   Снимка: Архив

Последвайте ни в Google News Showcase

Към 9 ч. центърът на София е блокиран от полиция заради протеста на земеделците, който ще започне в 11 ч., предава БНР.

препоръчано

В началния час на протеста, представители на Сдружение "Обединени земеделски производители", Националната асоциация на картофопроизводителите, Националния съюз на земеделските кооперации, Съюза за развъждане на българските овце и кози и Националната асоциация на производителите и прерабователите на черупковите плодове ще представят подробните искания на недоволните земеделски организации.

Председателят на Комисията по земеделие в Народното събрание Десислава Танева заяви, че е било грешка на изпълнителната власт да говори само с някои от аграрния сектор, а не с всички.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК