Цеце от "Биг Брадър" си татуира тризначките

ТОП НОВИНАТА

Цеце от "Биг Брадър" си татуира тризначките

35219
на 24.01.2013
Цеце от Биг Брадър си татуира тризначките
Автор:   Явор Белчев
Изкусителната македонка Цеце Орешкова увековечи на свежата си плът имената на Тризначките-Вяра, Надежда и Любов, пише "Галерия". Веднага след излизането си от шоуто „Биг Брадър ол старс", красавицата се вмъкнала в студио за татуировки. Точно в навечерието на нова година Цеце показа какво й липсва най-много в живота - Faith, Hope, Love (или в превод от английски - вяра, надежда, любов). Именно тези три думи манекенката татуира на врата си. Феновете й одобриха избора й на татус и го приеха много добре. Те й пожелаха наистина да намери Вярата, Надеждата и Любовта в живота си. Именно тези техни думи накараха форумци да смятат, че между Цеце и Боби нещата не вървят. Притеснителен е фактът, според тях, че Цеце явно показва колко много се нуждае от тези чувства. Фенове и форумци все още се вълнуват какво става между нея и Боби. Всички предполагат, че връзката им се е провалила и именно това е причината Цеце да замине надалеч. Тя се отдаде на заслужена зимна почивка в Австрия, но за съжаление, сама. Виждайки татуса й обаче, някои нейни български фенове си направиха безобидна шегичка на неин гръб, като казаха, че Цеце е маркирала на врата си завинаги имената на тризначките.
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК