Вход
София
Времето в София 1 o C

Цецка Цачева: Предимството ми пред Радев, е че съм юрист, познавам законите и знам, че на България й трябва справедливост!

Цецка Цачева: Предимството ми пред Радев, е че съм юрист, познавам законите и знам, че на България й трябва справедливост!

на 08.11.2016
6567
36
Цецка Цачева: Предимството ми пред Радев, е че съм юрист, познавам законите и знам, че на България й трябва справедливост!
Автор: ПИК
08.11.2016
36
6567

Днес четох в руската преса хвалебствия за ген. Радев. Явно те виждат в негово лице човек, който може да обърне политиката, която България води и съюзите, в които участваме. В неделя ще има избор на ценности. Трябва да решим дали България ще продължи демократичния и европейски път на развитие. Видяхме кой стои зад Румен Радев.

Инициативен комитет, подкрепен от БСП и ДПС. Аз търся подкрепа от активните граждани на България и нашите коалиционни партньори. Това е най-нормалното нещо", категорична беше Цачева в предаването "Лице в лице" по БНТ. 

"Търся подкрепа от активните граждани, от нашите коалиционни партньори. Хората искат да видят работещ български съд. Имам намерение да внеса президентското право да внеса законопроект за измемение на конституцията. Антикорупционния закон трябва да се приеме. Този закон ще го има, защото е важен.

Знам докъде и колко президентът може да действа, но той има активна позиция. Не обещавам на никого нищо. Разговарям с всички граждани. Призовавам и избирателите и на Марешки, и на ПФ да гласуват за мен. Не деля хората, кой на кого симпатизира. Подкрепям посланията на патриотите и за границата, военната полиция, военните, те трябва да бъдат гарантирани от закона.

Що се отнася за пенсиите, аз не отговорям за тях и са извън правомощията на президентската институция. Важно е пенсиите да растат, но преди това някой трябва да е работил за тях. Да, пенсиите ще растат с числа и суми възможни за държавата ни в момента.

Никога не съм се заигравала със страховете на хората. Роптаех срещу Радев и подкрепящите го, които твърдяха едно за бежанците, а БСП и ДПС, евродепутатите им, гласуваха спорното рещение на Европалрамента. Това са откровените им лъжи.

Бойко Борисов единствен заяви, че ще подаде оставка, ако загубим изборите. Единственият партиен лидер. Тук не става дума за мач, а как ще се развива България. Не можем отново да сменяме посоката и да поглеждаме на Изток, както иска Радев. 

Моето предимство пред ген. Радев е, че съм юрист, че познавам законите, че знам, че на България и трябва справедливост. Аз съм участвала в изготвените законопроекти за съдебна и конституционна реформа. Категоричен мой ангажимент е и Антикорупционния закон. Никой не може да отрече", завърши Цачева.

Сподели:
Напиши коментар »
(36)
1
И с английския и немския си на ти. Талант.
2
Как Бойко Борисов бе „качен на шейната” | a-specto 07.10 http://a-specto.bg/kak-bojko-borisov-be-kachen-na-shejnata/
3
Вече с преполовен мандат на УБИЙСТВЕНИТЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ " управления " ШМЕНТИ КАПЕЛИ ?!
4
Збогом цеце. Збогом.
5
Мира Радева: Гръбнакът на ГЕРБ е пречупен, хората не искат Борисов. http://petel.bg/Mira-Radeva--Grabnakat-na-GERB-e-prechupen--horata-ne-iskat-Borisov__179546
6
Цачева - юрист, Радев - кариерист. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС, ВТОРИЯ В ДЪРЖАВАТА СРЕЩУ НЯКАКЪВ ФАТМАК.
7
ЦЕЦО НЕ СЕ НАПРЯГАЙ ЗАЩОТО НЯМАШ НИКАКЪВ ШАНС ДА СПЕЧЕЛИШ. ХОРАТА СА ОТВРАТЕНИ ОТ ТЕБ, БОКО, ЦВЪКИ И ВСИЧКАТА ОСТАНАЛА ГЕРБАДЖИЙСКА ПАСМИНА И АКО ИМАШ МАЛКО УМ В ГЛАВАТА СИ, КОЕТО Е СЪМНИТЕЛНО РАЗБЕРИ, ЧЕ НЕ ВИ ИСКАМЕ. АМА ИЗОБЩО НЕ ВИ ИСКАМЕ.
8
Покажи да видим тази Руска преса къде си чела.Покажи я!
9
Никакъв юрист не си ти. В България да се наричаш така вече е срамно, заради такива юристи като тебе. А освен това невладееш и никакъв език точно като Бай Х.
10
Добре, а как стои въпросът с недостатъците?
11
Tук са изтъкнати качествата на Цацката : Financial times: Бивш командир от ВВС на път да разбърка българската политика 08.11.2016 http://petel.bg/Financial-times--Bivsh-komandir-ot-VVS-na-pat-da-razbarka-balgarskata-politika__179561
12
Хайде тази тъпа и грозна въздухарка пак започна. Какво право бе госпожа? Завършила/това е под съмнение/ две годишен курс за партиини кадри РАБФАК с диплома едвам добър / 4 /.Засрами се, стана за посмешище на свта и на България.
13
Юрист-получил образование като кадър на БКП.
14
Леле...и тая овца я затресе московския вирус...абе тия политици да не би всичките да са си направили мозъчна трансплантация ...нещо нечувано става в света ....да не би да са извънземните ....жлъчките от ПИ..К да поканят баячките, знахарките и имамите, че може извънземна магия да е направена
15
НА СНИМКАТА ВИЖДАМ ДВЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТРЕПКИ..СМЪРТ ЗА ВАС КОМУНИСТИ
16
А за тебе кой гласува - циганите и турците от Анадола...
17
Мама, я летчика люблю, Мама, я за летчика пойду. Он летает выше крыши, Получает больше тыщи. Мама, я летчика люблю!
18
На БГ не и трябва юрист, адвокат или юрист консулт, а ПРЕЗИДЕНТ, така че юридическото образивание, може да е от полза, но не е задължително, виж обаче поне два чужди езика си трябват.И в крайна сметка избираме президент, кво се впрягат пак, някакви партии пак. На парламентарни избори, много щяха да гласуват различно.
19
Всеизвестно е от весниците и талавизийте, че при смяна на пола секи тарвестид става юриз, толко формалности изникват по попълване на мезицинската докоментация в Турция и Пакистан, че той (тръвезтидът) се вижда пренуден да се свърже с БХК и за адвокат и да наемат преводач на урду или турски. . Затова такива като ДЕФЕКТРА прибягват до пристягане кренвирща със свинска упащка и кухненски нощ. . Цецка трябва публично да заяви в Турция ли се е уперирала или в Пакистан!!!!
20
БОЖЕ КАКВИ ВРЕМЕНА ДОЖИВЯХ-ГЕРБЕР ДА ГОВОРИ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ!!!!ЛЕЛЕЕЕЕ...ЦЕЦЕ МНОГО СИ КУХА......ТА НАЛИ ЗА ТОВА ХОРАТА НЕ ВИ ИСКАТ ГРОБАРИТЕ ЧЕ НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ!!!! ТО И ПРИ ДРУГИТЕ НЯМА АМА НЕГО КОМЕНТИРАТ!!! БАСИ НАГЛОТО БЕЗОЧЛИВО КОМУНЕ!!! УВОЛНИ СИ ПИАРА!!!И ТАКА АКО МИСЛИШ ЧЕ СЕ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ!!???АМА ОТ ТИКВЕННА ПАРТИЯ КАКВО ДРУГО????
21
Не може да кажеш аз съм по-добра, защото съм юрист. Тези около нея да я спрат до неделя, защото може да загуби 90:10.
22
БОМБА!!!Към земята лети небесно тяло,катастрофата е неизбежна,само Цецка може да го спре,ако стане президент.Гласувайте за гениалната юристка,иначе ни чака апокалипсис
23
Играе магарето дет требе да го изберът....:)
24
А ТИ СИ ЕДИН МЛАД, МЪРЗЕЛИВ, БЕЗПАРИЧЕН ХЕЙТЪР.................===========================
25
ЦЕЦКА БИЛА ОТ БКП, БОЙКО СЪЩО, КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА КОЙ КАКЪВ Е БИЛ? ВСИЧКИ СМЕ ХОДИЛИ ПРАВИ ПОД МАСАТА И СМЕ СЕ НААКВАЛИ И НАПИКАВАЛИ! ВАЖНО Е КОЙ КАКЪВ Е СЕГА.
26
значи сега с гроб на власт няма справедливост? - Браво! Това е самата истина, браво на чичко травестит!
27
ГЛАСУВАТЕ ЗА РАДЕВ,ПОЛУЧАВАТЕ КОМУНИЗЪМ? МАМО ЦЕЦКЕ,КОЙ Е ПО ГОЛЯМ КРЕТЕН : МЕДИЙНИЯТ ТИ ЕКИП ИЛИ ТИ ДЕТО ИМ СЕ ДОВЕРЯВАШ?
28
Майките на децата с увреждания се унижават пред парламента, а през това вие хабер си нямате за тях. Подробностите пропускам. Юрист-защитник за собствените си права
29
Бибит 08 Ноември 2016, 18:39 I’ve known Rumen Radev since 2007. I first met him when I was the US Defense Attaché to Bulgaria, he was the Graf Ignetivo Base Commander and already a Brigadier General. David “Dash” Wilmot/ "Познавам Румен Радев от 2007 г. За първи път го срещнах, когато бях Военно аташе на САЩ в България. Той беше командир на базата в Граф Игнатиево и вече бригаден генерал. Радев веднага ме впечатли като интелигентен, компетентен и надарен с харизма и силни лидерски качества човек. Най-забележителното у него беше любовта му към страната му, желанието му да подобри състоянието на българските ВВС и да подсигури способността им да защитават българските граждани. През четирите години, в които работихме заедно, успях да опозная Румен Радев и да се убедя в ръководните му умения. През цялото време той продължаваше упорито да работи за модернизацията на българските въоръжени сили и да подкрепя мъжете и жените, които са посветили живота си, за да защитават България. Като изключително лоялен към страната си, посветен на каузата да подобри състоянието на българските въоръжени сили, честен и открит човек, Румен Радев е идеалният кандидат за поста на президент на Република България.
30
Цеца е агент под прикритие
31
БЕДНА МИ ЦЕЦКЕ...........ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ ТИ И ДРУГИТЕ ЮРИСТИ В ГЕРБ КОЛКО И КАК ПОЗНАВАТЕ ЗАКОНИТЕ И ГИ ПРАВИТЕ СЛЕД КАТО О..С..Р...А...Х....Т...Е ИЗБОРНИЯ ЗАКОН И ПОСЛЕДВАЛАТА МУ ПОПРАВКА ДО КАКВО ДОВЕДЕ ВСИЧКО ТОВА...ТО НАГЛОСТ И ПРОСТОТА НО ВАШЕТО НЯМА КРАЙ.....само една огромна наглост.....ЗАМЪЛЧИ ИЛИ МУКНИИИИИИИИ....
32
И като си юрист, какво добро направи за обикновения човек в Родината ни!! Лобираше за богатите прослойки и изедници на обикновения български гражданин!! Дву-лич-ни-ца!!!
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
Дъртата кошница събира гласовете на ДОСТ от Турция. Продажна, ехидна кукумявка.
36
ЧЕЧКЕ МИ ТО ДОСТ НА ЛЮТФИ МЕСТАН ТА ИЗБРА МА --ОТ ТУРЦИЯ...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 24604
архив

Блодинка си поръчва малка пица. Сервитьорът я пита на четири ли или на осем да я нареже. – На четири, на осем няма да мога да я изям.

няма нови новини
Днес: 230
hot
най-четени новини в момента
сега
2744
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Полицията обяви резултатите от акциите срещу джигитите на пътя
x
СЕНЗАЦИОННО ОТКРИТИЕ: Микрогравитацията унищожава раковите клетки
x