ЦИГАНСКО ЛЯТО: До 21 градуса през деня, не пропускайте разходките (КАРТА)

Епицентър

ЦИГАНСКО ЛЯТО: До 21 градуса през деня, не пропускайте разходките (КАРТА)

19406
преди 4 часа
ЦИГАНСКО ЛЯТО: До 21 градуса през деня, не пропускайте разходките (КАРТА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

И през днешния ден сутринта на много места по поречието на Дунав, в Лудогорието и в Източна България ще има мъгли, а в котловините остават условията за слани. Минималните температури ще са между 1° и 6°, по-ниски в котловините - около минус 3°, в София – градус под нулата.

препоръчано

След обяд ще духа до умерен североизточен вятър и с него дневните температури слабо ще се понижат - максималните ще са между 16° и 21°, в София - около 18°. След обяд в цялата страна ще преобладава слънчево време, както и по Черноморието, където сутринта също ще има много райони с мъгли. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 16° и 19°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще се усили до 2-3 бала.

В планините също ще се задържи предимно слънчево, в комбинация с умерен вятър с посока от североизток. Температурите слабо ще се понижат и максималните в курортите ще са от 9° на Алеко до 17° в Банско.

Слънчево и топло за периода ще се задържи в източната половина и в южните части от Балканите. Сутринта ще има немалко райони с намалена видимост, а в западната половина облачността и през деня ще е по-често значителна.

У нас, до края на седмицата и в началото на новата ще остане почти тихо и предимно слънчево. В източната половина от страната, по поречието на Дунав и на места в котловините видимостта ще бъде намалена от мъгла. Температурите съвсем слабо ще се повишават.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК