ЦИГАНСКО ЛЯТО: Слънцето гони сутрешните мъгли, живакът стига 23 градуса. Ето къде ще е най-топло (КАРТА)

Епицентър

ЦИГАНСКО ЛЯТО: Слънцето гони сутрешните мъгли, живакът стига 23 градуса. Ето къде ще е най-топло (КАРТА)

19410
преди 5 часа
ЦИГАНСКО ЛЯТО: Слънцето гони сутрешните мъгли, живакът стига 23 градуса. Ето къде ще е най-топло (КАРТА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

През днешния ден времето ще бъде слънчево, на места със сутрешни мъгли. Ще бъде малко по-топло, с максимални температури в повечето райони между 17° и 23°, в София – около 19°.

препоръчано

По Черноморието ще бъде слънчево. В сутрешните часове на отделни места ще има намалена видимост. Ще духа бриз. Максималните температури ще бъдат между 15° и 18°. Температурата на морската вода е 18°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб, по високите части до умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра - около 10°.

Слънчево ще бъде днес и навсякъде на Балканите, както и в по-голямата част от Европа, която остава под влиянието на обширен антициклон. С валежи и много ветровито ще бъде в северните части от континента – в Ирландия и в страните от Скандинавския полуостров. Ще продължи да вали и в Италия, по-интензивно в южните райони, където за пореден ден е в сила предупреждение за значителни количества.

Затоплянето ще продължи и в сряда. Минималните температури още ще се повишат, но максималните постепенно ще се понижават. Мъглите ще стават все по-трайни, в четвъртък и петък ще има и повече облаци, а на места - и слаби превалявания.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК