ЦИК поряза кандидат-депутат от ППДБ, няма да брои повторно гласовете за нея

Политика

ЦИК поряза кандидат-депутат от ППДБ, няма да брои повторно гласовете за нея

80906
на 15.06.2024
ЦИК поряза кандидат-депутат от ППДБ, няма да брои повторно гласовете за нея
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ЦИК разгледа жалбата на кандидат-депутът от "Продължаваме промяната"-"Демократична България" Таня Андреева за неотчетени преференции в протоколите за изборите за НС.

препоръчано

Андреева твърди, че в паметта на машините в секции в София е имало гласове за нея, които обаче не били отчетени. Без тях тя не може да премине бариерата за влизане в 50-ото Народно събрание.

Цветозар Томов от ЦИК заяви, че е проверил сигнала и установил, че гласове за Андреева са отчетени в паметта на машините, но не са отразени в протоколите.

Томов предложи изборните книжа в секциите, за които сигнализира Андреева да бъдат проверени повторно, но ЦИК не прие предложението, предава БНТ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна. Мирослав Рашков ще изпълнява длъжността главен секретар (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна. Мирослав Рашков ще изпълнява длъжността главен секретар (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК