ЦИК се събира на извънредно заседание заради двете ДПС-та

Акценти

ЦИК се събира на извънредно заседание заради двете ДПС-та

82113
на 02.09.2024
ЦИК се събира на извънредно заседание заради двете ДПС-та
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Централната избирателна комисия (ЦИК) свиква извънредно заседание, на което да бъде взето решение как да процедира със създалата се ситуация с двете крила на ДПС.

препоръчано

Заседанието ще започне в 10:30 и преди да завърши, няма да има прием на документи.

Застъпниците на Делян Пеевски, които обявиха ДПС-Ново начало и свитата на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, са пред ЦИК, където започва регистрацията на партиите за предсрочните парламентарни избори, които ще се проведат на 27 октомври.

Вътре в сградата на комисията бяха депутатите от двата кръга около ДПС. На място пристигна Цветозар Томов. И двете страни казват, че са упълномощени и носят документи за регистрация.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК