ЦИК с указания за частичните местни избори в неделя

Политика

ЦИК с указания за частичните местни избори в неделя

6473
преди 4 часа
ЦИК с указания за частичните местни избори в неделя
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Централната избирателна комисия даде указания как ще се действа в населените места, които в неделя трябва да гласуват на парламентарни избори и на балотаж за кметове.

препоръчано

Това са кметствата в Коиловци, община Плевен, Войнягово - община Карлово и районите Одесос и Приморски - община Варна. Членовете на секционни комисии ще останат за избора на народни представители, а общинските избирателни комисии трябва да назначат на тяхно място нови, които да проведат втория тур на частичните местни избори. Заместник- председателят на ЦИК Росица Матева разясни, че помещенията, в които работят секционните комисии на тези 4 места за двата вота също трябва да са различни, затова се дават и писмени указания.

"До кметовете на община Варна, на кметство Коиловци и кметство Войнягово с копие до ОИК-Плевен, Варна, Карлово и в РИК-Плевен, Варна, 17 Пловдивски и парламентарно представените партии и коалиции да укаже на кметовете да осигурят помещения за разполагане на СИК за втори тур на частичните местни избори по възможност в същите сгради, в които са помещенията за СИК за изборите за народни представители".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК