ЦИРКЪТ Е ПЪЛЕН: ПП плати $ 100 хил. за разходка на Асен Василев до НАСА. Да се качва на совалката и да отлита за Марс!

Епицентър

ЦИРКЪТ Е ПЪЛЕН: ПП плати $ 100 хил. за разходка на Асен Василев до НАСА. Да се качва на совалката и да отлита за Марс!

94643
на 12.02.2024
ЦИРКЪТ Е ПЪЛЕН: ПП плати $ 100 хил. за разходка на Асен Василев до НАСА. Да се качва на совалката и да отлита за Марс!

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Точно седмица става днес, откакто министърът на финансите Асен Василев е на екскурзия в САЩ.

препоръчано

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" оглави окастрената правителствена делегация, която трябваше да бъде предвождана от Николай Денков. Командировката на премиера обаче пропадна, след като наетите от ПП срещу 100 хил. долара американски лобисти не успяха да му уредят среща нито с Джо Байдън, нито с главния секретар Антъни Блинкен.

Не по-различно се оказа дереджето и на финансовия ни министър. Вместо с високопоставени представители на американското правителство, Асен Василев се снима с ръководители на технологичните гиганти "Тесла" и "Мета", щатската авиокосмическа корпорация "СпайсЕкс", куриерската компания "ФедЕкс" и т.н.

Или с други думи - държавната делегация оползотворява престоя си в САЩ не за срещи на правителствено ниво, а за такива с частни фирми!!! 

За тези срещи Василев сам си пиарства в личния си фейсбук профил. От там разбираме, че вече е вещ и по космически технологии, тъй като във Вашингтон, например, е имал рандеву с вицепрезидента на "СпейсЕкс" Тим Хюс и с ръководителя на НАСА Бил Нелсън.

Какво мислите си е говорил Кокорчо със "СпейсЕкс" и НАСА? Слушал е как се развива космическата програма "Артемида", в която участват 34 правителства и която работи за връщането на човека на Луната и отвеждането му до Марс.

С какво тази среща на един финансов министър допринесе за добруването на българите?

Най-добре Асен Василев да се качва на совалката и да отлита за Марс!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за 20 февруари - проблеми връхлитат Овните, денят е успешен за Близнаците Хороскопът на Алена за 20 февруари - проблеми връхлитат Овните, денят е успешен за Близнаците
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова пред ПИК TV: Мария Габриел е по-близо до ППДБ. Отношенията в сглобката са лоши, а ГЕРБ готви... (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова пред ПИК TV: Мария Габриел е по-близо до ППДБ. Отношенията в сглобката са лоши, а ГЕРБ готви... (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК