Вход
София
Времето в София 10 o C

ЦИРК В ЕФИР! Самозванката Кристалина се перчи по телевизията след резила в ООН

ЦИРК В ЕФИР! Самозванката Кристалина се перчи по телевизията след резила в ООН

на 07.12.2017
120410
56
ЦИРК В ЕФИР! Самозванката Кристалина се перчи по телевизията след резила в ООН
Автор: ПИК
07.12.2017
56
120410

Поредно лъскане на имидж се случи тази сутрин в национален ефир. След чутовния скандал, който предизвика Кристалина Георгиева и изложи страната ни в ООН, днес същата самозванка седна да дава оценки за страната ни. Разговорът с Антон Хекимян звучеше по-скоро все едно две приятелки пият кафе и обсъждат плетките. Липсваха въпросите за това, защо остави страната ни в абсолютна безизходица, защо се опита да отмъкне кандитатурата на Ирина Бокова за шеф на ООН и с какви очи се появява пред хората, след като по нейна вина се създаде безпрецедентен скандал. 

ИЗВЪНРЕДНО! Лют скандал с Кристалина Георгиева в парламента - вижте в новините на ПИК TV

ИЗВЪНРЕДНО! Лют скандал с Кристалина Георгиева в парламента - вижте в новините на ПИК TV

ГЕРБ с голямо дарение за Хитрино, спасителните дейности...

на 14.12.2016

Вместо да се скрие в вдън земя и да си кюта на топлия стол с високата заплатка в световната банка, Георгиева реши да ни облъчва от рано сутрин и да ни занимава с невероятната си особа. Надълго и нашироко обясни как щяла да се подготвя за срещите, които премиерът Борисов организира.

Шефката на Световната банка вбеси българите, които идва свързват двата края с обяснението как е "интегрирала" внучето си в немско училище и коментира развитието на икономиката в България меко казано нелепо.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(56)
1
Много гнъсна тази лелка, дето от Сталинка си сменила името на Кри - Сталинка. Отврати цяла България. Интересно, колко ли е слугувала някому, за да я набутат на този пост?
2
АМАН ОТ ПОВЯРВАЛИ СИ ЛЕЛКИ.ДО ОНЗИ ДЕН ВЕРНИ НА ПАРТИЯТА-МАЙКА,ДНЕС ВЪРЛИ ДЕМОКРАТКИ.А ВСЪЩНОСТ ПРОСТИ И АЛЧНИ ИНДИВИДИ,КОИТО СА С ВСЯКА ВЛАСТ,ВАЖНОТО Е ДА СМЕ ОТКРАДНАЛИ И ЗА ВНУЧЕТО. НАПРАВО МИ СЕ ПОВРЪЩА...
3
РОШКО КА ПУТА LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е- бан от руски тираджии преди 7 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
4
ПиК, тази самозванка дето наистина трябва да се скрие вдън земя кой я лансира, кой я кани да идва и да дава акъл в БГ? Не е ли вашата любима мутра, не е ли той корифей на геополитиката, не е ли той също идеолога на провала на Кристалинка? Когато стане въпрос за мутрата не смеете да го посочите като човека донесъл чрез измислените си кадри и лично своята некадърност най-големите беди на държавата от последните десет години? Трябва ли да припомняме калинките на мутрата във външната политика- Румяна Желева, Даниел Митов, Николай Младенов, калинките в здравеопазването- неизброими са вече, калинките в сферата на отбраната- Аню Ангелов, Николай Ненчев, Николай Младенов, калинките в сферата на МВР- дъното беше оная нефелна женица Бъчварова, в сферата на образованието дъното беше Меглена Кунева и т.н. и т.н. Айде не обвинявайте некадърните кадри на мутрата, те не се появяват по силата на собствената си воля, а по силата на некадърността на мутрата и такива като вас му дават самочувствието, че е кадърен, а той е един обикновен некадърник, който ни виси на вратовете заради онези 80% дебили.
5
Не се чудете - от Козяк са казали вече, че Тиквата е пътник и го чака съдбата на един друг генерал - Нуриега. За това плащат на телевизиите да лъскат имиджа на Плевнаалиев и Кристалина, че да имаме възможност за избор на "нов" лидер на дясното и послушен васал на кабалокраварите!
6
ЕДВА ЛИ ИМА ПО МРАЗЕН ЧОВЕК ОТ ТАЗИ ГАД!
7
Абе, защо я показвате тази тъпа кадесчийка? Държи се и говори, като звеноводка на зеленчукова бригада. Какво самочувствие само! Ега си простакесите, които ни представляват. Как да ни уважава цивилизования свят?
8
моторьт на цялата работа беше меркел за да вземе иотингер поста на еврокомисар по финансите а георгиева е прост изпьлнител неината отплата беше пост в световната банка така всички по веригата са доволни а позора остана за моята родина
9
Гнас Гнас мммммммммммм
10
Нещо се размърда ха за АЕЦ и трябва да бъдат инструктирани от световните партийни секретари и да се набие канчето на местните управници да знаят правилната политическа линия никаква икономика само заемчета и минимум работа с много имитация
11
Само да си припомним, че в дъното на излагацията в ООН стои ТИКВАТА.Той я набута в последния момент, за да ни направят за смях пред цял свят.ПОМИЯРИ.
12
Тая самодоволна лаеща мастия не е ли от кучкарника на Тиквоча ? Почнат ли да ни облъчват недоразумения като нея и Чехлю значи наближава поредната абдикация на краля Суджук.
13
Тя най-малко е самозванка. Заслужи си мястото пред очите на целия свят и получи одобрението на над 100 нации. Кристалина Георгиева е най-издигнатата личност от НЕанглосаксонскипроизход и гражданство във финансовия свят.
14
Тази асистентка преди 20 г в световната банка, даде на костов списъка на цру с предприята за приватизация.. Мърша
15
Ало , " гражданката на света " , как смееш да стъпваш на българска земя , продажна пача!
16
БОРИСОФ ?....АЗ !.....КЪФ Е ТОЯ СНЕГ ....КУДЕ Е ПЕСАКО ?....ИДЕ ! ВИКА БАЦО....А НАФТА ?....ШЕИ НАЛЕЕМЕ !.....БАЦЕ ШО СИ ПО ЖАПАНКИ ?.....ЧАКАМ ПЕСАКО !.....БРАВОУ ДАНСЕР !.....КУДЕ ТИ Е САБЯТА ?.............................................................................................................................................................................БАЦО БРАО ТВА СЛУНЦЕ УТ САУДИЦА ЛИЕ ?...................................................СА ЗА СТАЛИНКА.....ТЯ Е БАЦА ТУРЕНА У ТИЛА НА ВРАГО !.... ПАРТИЗАНКА !....КРИЕ СИ БОМВИТЕ И ПИСТОЛЕДА ФГЗО И ПУДКАТА.....ЗТРЕЛЯ С КЛУТУРА НА 5 МЕТАРА !.....У ТАИНА КВАРТИРА Е !.....И....У ДУЛБОКА НЕЛЕГАЛНОС !.....
17
Това е управляватни хора без морал и капка срам. Тази по една телевизия по друга Поптодорова. Тези двете така ни изложиха, а ни им се радваме и ги превъзнасяме. По соца поне мислехме, а сега сме едни тапунгери.
18
Анкета на ПИК : Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие? ТИКВАТА - 36% ; Румен Радев - 29%.....ХАХАХА, НЯМА ТАКЪВ МАЙТАП. :-) Та Г-л Радев е светлинни години пред ФАТМАКА - ТИКВА бе другари. :-) хахаха. :-)
19
Няма да говорите така за Стъклария Георгиева, тя е много хубав човек. И тя е продажна пача, и аз съм продажна пача, цункаме едни и същи задници, и затова се разбираме много добре!
20
Каква стана с нашата барсалива курабия Бокова, успя ли да си купи 4ти апартамент в Америка преди да я изритат от там!
21
ДОПРИНЕСЛА Е МНОГО ЗА БГ! ЕДИН ПРИМЕР - МОСТА ПРИ ВИДИН, ТРЯБВАШЕ ДА ВРЪЩАМЕ 200 000 000 /МИЛИОНА/ ЕВРА ЗАРАДИ ЗАБАВЯНЕ ПО ВИНА НА БСП, НО ГЕРБ СЕ ВЪРНА НА ВЛАСТ И ГО ДОСТРОИХА, А С ПОМОЩТА НА КРИСТАЛИНА, САНКЦИИТЕ ОТПАДНАХА!
22
Нашия пъпчив фатмак Гумен Рафала, няма ли да го черпят пак, някой полет за наша сметка!
23
ДА, БЕЗ ТИКВАТА СЛЪНЦЕТО НЯМА ДА ИЗГРЕЕ. ТО СВЕТИ САМО ЗАРАДИ НЕГО, А НИЕ ДЕБИЛИТЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА ДА НИ СВЕТИ И ДА НИ ГРЕЕ. БЕЗ ТИТВАТА НЯМА ДА ИМА ЖИВОТ НА ПЛАНЕТАТА, ЗАТОВА ТРЯБВА ДА МУ БЛАГОДАРИМ, ЧЕ НАЗНАЧАВА НА ОТГОВОРНИ ПОСТОВЕ САМО ХОРА, КОИТО СЕ СПРАВЯТ ОТЛИЧНО. ТЕНКС ТИКВОЧ, ЧЕ ТЕ ИМА.
24
Жената с мъжките хормони, създала най-чутовния скандал в новата българска история с нахалството си да отнеме поста на друга българка в ООН. Това ще се помни тръгнала да изчиства имиджа си. ЗАщо не я попита Хекимян на срещата на Билдърбъргската група в Дрезден и какви ангажименти е поела? Прадядо и е бил голям човек и свързан с Левски, за чиста и свята република. С Унищожителите на света и борещите се за световно правителство и глобализацията тя не е ли против идеите на Левски и прадядо си. Или използва известността на прадядо си да се добере до властта и след това със силните на деня.
25
Защо бе господа от ПИК, плюете по Сталинка, нали именно тя бе кандидатурата на вашия любим гълъб на мира?
26
ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ПРИ УОРАВЛЕНИЕТО НА ОПГ ГЕРБ. КАКВО ОЧАКВАХА ХОРАТА. А КАКВО СЕ СЛУЧВА. ЧЛЕНОВЕ НА ДКМС И ЧЛЕНОВЕ НА БКП ЗАСТАНАЛИ ДА ЛЪЖАТ ХОРАТА ПО ТВ. КОНКРЕТНО ПО К3. ЛЕЛЕ ЧУДО НЕВИЖДАНО. НЯМА ЛИ ЕВРОПОЛ И ИНТЕР ПОЛ ДА СЕ АКТИВИЗИРАТ ВЕЧЕ. БОСОВЕТЕ НА БАЛКАНСКАТА МАФИЯ ДАВАТ БРИФИНГ. БОЖЕ БОЖЕ. СРАМ СРАМ И ПОЗОР
27
Би било хубаво, такива предатели да може да се обявяват за персона нон грата в собствената им държава!
28
МНОГО ПРОСТ НАРОД В БЪЛГАРИЯ ВЪЗПИТА СОЦИАЛИЗЪМА В НАШАТА СТРАНА. ПРОФ ХРИСТОВ ГО ОПРЕДЕЛИ 80 % ДЕБИЛИ НО ЯВНО СА ПОВЕЧЕ. ПРОЧЕТЕТЕ ПИСАНКИТЕ ПО ГОРЕ И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ В ЛЪЖИТЕ ОТ ХОРАТА НА НИНОВА.
29
Г-жа Бокова и г-н Митрев са си купили на 27.05.2011 г. апартамент в Париж за 1 млн. евро, на 11.06.2012 г. апартамент в Ню Йорк за 1,189 млн. дол., на 04.03.2014 г. апартамент в Ню Йорк за 1,225 млн. дол., на 04.08.2014 г. апартамент в Лондон за 0,925 млн. британски паунда. Общо покупките са за 4,7 млн. дол. Голямото пазаруване на известното момунистическо семейство в световните столици на капитализма започва след като Ирина Бокова става генерален директор на ЮНЕСКО от началото на 2010 г. с пълната подкрепа на Бойко Борисов и с годишна заплата 300 000 долара. Мъжът на Ирина Бокова – Калин Митрев, агент на ДС „Симеонов“, е представител на България в Съвета на директорите на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) по време на управлението на Бойко Борисов и от 2014 г. досега е взел заплата 340 000 евро.
30
значи са изкарвали достатъчно пари. не гледай в чуждото канче
31
Вижте, написали сте неграмотно тази дописка, пълно е с грешки и...второ Кристалина Георгиева не е самозванка и не говорете от името на всички!!!!!
32
УЧУДВАМ СЕ КАК МОЖЕ ПИК ДА НАПИШЕ ТАКАВА СТАТИЯ ЗА КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВ С БЕЗБРОЙ ЛЪЖИ , ДОКАТО ОТ ТАЗИ ЖЕНА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ , А ДОРИ И ДНЕС , БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛА САМО ПОЛЗА И ТО НЕ МАЛКА. ПИК ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ.
33
Кристалина трябва да е горда с постиженията си на световната финансова сцена.Политиката е скъпа дейност и за нея трябват много пари и хора които да ги въртят. Без парите на богатите нищо не може да стане реалност. Всички искат да вземат парите на другите по различни начини и един от тях е този на ало-измамниците ,но само един от многото. Кристалина може и трябва да уоравлява и колкото по-скоро сложи Цв.Цв. на чело толкова по-добре.
34
А бе,тази пачавра още ли ще ни се навира със и без повод по разни събития.Що не се натиска в банката,ами е дошла да дава акъл на Боко по европрдседателството на България. Освен да оплеска още нещо друго едва ли ще сътвори.
35
Бокова защитава само корумпираното си семейство и приятели, твърди лауреат на ЮНЕСКО – http://www.dnevnik.bg/sviat/2017/10/13/3059010_bokova_zashtitava_samo_korumpiranoto_si_semeistvo_i/
36
АЗ ПЪК Я ХАРЕСВАМ И УВАЖАВАМ, ЗАЩОТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ КАК СЕ ПОСТИГА КОГАТО СИ ИМИГРАНТ ТАКЪВ ПОСТ И УВАЖЕНИЕ. ТРУД, ТРУД, И ПАК МНОГО ТРУД УВАЖАЕМИ ПИСАТЕЛИ ПО-ГОРЕ. И ВМЕСТО ДА СЕ ГОРДЕЕМ С ТАЗИ ЖЕНА, КОЯТО НИТО Е КРАЛА ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯ, НИТО НЕЩО ЛОШО Е НАПРАВИЛА ЗА НАРОДА СИ, НАПРОТИВ, НИЕ ГОЛЕМИТЕ УМНИЦИ С КЕФА НА ЗАВИЖДАЩИЯ КОМПЛЕКСАР Я ЗАЛИВАМЕ С ПОМИЯ БЕЗ ВИНА, ЕЙ ТАКА ЩОТО .....АЗ НЕ САКАМ ДА СЪМ ДОБРЕ,САКАМ ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
Учудвам се, че ПИК са се затресали за онази комуноидна особа Боковата, дето не спечелила поста в ООН.....вие, добре ли сте? Тази ноторно известна персона беше отхвърлена от демократични страни в ООН.....!!!
39
и завижда, а вие?
40
Бяхме си починали малко от тази селска бучка бе ПИК !!! Защо ни тормозите пак ???
41
ако-не-сте-усетили-кристалина-е-наясно.html
42
...комуноидна клоака! Колкото повече успява наш сънародник в чужбина,толкова повече я облайват Помиярите! Много висока длъжност,и където е минала е налагала авторитета си!
43
Злобата и завистта към преуспелите българи е характерна черта на нашата нация!Нямам друго обяснение за тенденциозно-негативното съдържание на тази статия и болшинството от коментарите към нея.До скоро мишена беше Григор Димитров , а сега поредната,,жертва,, е Кристалина Георгиева.Единият стигна до 3 то място в световната класация по тенис, а другата е шеф на световната банка.Сега ми кажете , колко от вас плюещите можете да достигнете тяхното ниво на развитие и успехи? Уникална българска простотия !Вместо да се гордеем с такива сънародници, прославили страната ни по целия свят ние сме взели да ги обиждаме, да злорадстваме и критикуваме. Срам ме е от вас!
44
СриСталинка трябва да седне на столчето с дупка в средета за проверка пола на паппите.Басовия и глас и мустаките и много ме притесняват.
45
Вие от злоба сте готови да ебете и майка си, педераси нещасни.
46
Амога ли да йе ба пиу тката мичи на
47
Сталинка - сега Кристалинка Излагацията и Льжата агент на ДС и посредствено човече с трамплина от измислен Комисар в Евро Парламента натикана чрез причтелчетата на Тиквата - Прокопиев и Сие както и на Плювно Селския президент спал под мостовете на на Сена а Германските Бюргерски градчета Градчета а сега с празни глави ще ни учат кое е Добро и Честно .Наглеци голи с кражбите и льжите си
48
На тази мърша още ли не й е отнето българското гражданство?
49
Кво сига лъскате фасона на тиквоч-баши ли? Та нали той я натика за кандидат за ООН-ето, а вие се опитвате да го оневините? Безсрамна пасмина сте!
50
Тази жена е срам за българите и България. Толкова меркантилна подлога да бъде номинирана от името на България е шамар и обида за всеки родолюбив българин. Уреди си безскрупулно милионите за поколения, а народеца с пръст в устата
51
рАДЕВ ОТНОВО ИЗПАДНА В УМИЛЕНИЕ ОТ Изтребител. ПРЕДИ-ГРИПЕН. СЕГА РАФАЛ. ЗАЩО ЛИ. АМИ ЗАЩОТО ИСКА БЪЛГАРСКИТЕ ПИЛОТИ НА ТЯХ ДА УМРАТ БЪРЗО ПРИ ЕВЕНТУАЛЕН КОНФЛИКТ С РУСИЯ. НАЛИ Е РУСКИ ШПИОНИН. ФРЕНСКИТЕ РАФАЛ ИМАТ РАКЕТИ С ДАЛЕКОБОИНОСТ ДО 150КМ , А РУСКИТЕ СУ- ДО 400КМ. ТОВА ОЗНАЧАВА,ЧЕ ДОКАТО СЕ ,УСЕТЯТ НАШИТЕ ПИЛОТИ ЩА БЪДАТ СВАЛЕНИ И ЩЕ ЗАГИНАТ. ВЪПРОС С ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ САМО ЗА ДЕБИЛИ-ПРЕДАТЕЛ ЛИ Е РАДЕВ.
52
Вярно е ,че сте дебили 120%! Ето ,аз пак съм тук по поръка на тиквата и си правя гъргара с вас!! А,вие стоите е ми се радвате....
53
ЧЕ ,ТО ПО ОЧИТЕ И УСТАТА ВЕДНАГА СЕ ПОЗНАВА ,ЧЕ Е СВЕТОВНА ЛЪЖКИНЯ. ПРИЕЛА Е МАНИЕРИТЕ НА НАЧАЛНИКА СИ ОТ ГЕРБ-ЛЪЖИ ,ДЕМАГОГИИ ,ИЗВЪРТАНЕ И КАКВОТО ВИ ДОЙДЕ НА УМ..
54
Прилича на мъж.
55
otvratitelna litschnost i nagla karieristka.
56
"Възседнала"България,тази си разнася опушения задник по всички точки на света.Посрещана тук топло и сърдечно от националния началник,все едно че има заслугите на Нелсан Мандела за родината си.Фустизацията в държавата,взе превес във всички точки на управлението тук и извън страната.На "Дондуков"-1,на всеки етаж в коридорите може да се забележи дебели телеса с фусти от различни моди.Повръща му се на българинът ,от това дамско пренаселване по етажите на властта.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

В един парк на пейка седят гражданин и полицай. По едно време гражданинът извикал:
- Ай, тяхната мамица...
- Какво си се разпсувал на обществено място, бе? - срязал го полицаят.
- Как какво - пейката е прясно боядисана!
- Ай, тяхната мамица...

няма нови новини
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
сега
1704
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК! Борисов с горещи думи за Орбан: До него сме! (ВИДЕО)
x
СВЕТЪЛ ПРАЗНИК! Почитаме свети Евстатий - един от най-прославените военачалници
x