ЦИРК В ПАРЛАМЕНТА: В кулоарите аха да избухне бой! Депутат от "Възраждане" нападна Божанков...(ВИДЕО)

Акценти

ЦИРК В ПАРЛАМЕНТА: В кулоарите аха да избухне бой! Депутат от "Възраждане" нападна Божанков...(ВИДЕО)

230892
на 08.08.2024
ЦИРК В ПАРЛАМЕНТА: В кулоарите аха да избухне бой! Депутат от Възраждане нападна Божанков...(ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Българският парламент продължава да е циркова арена и сблъсъците в него подсказват недвусмислено, че там избирателите са изпратили не само достойни свои представители.

препоръчано

Кадри от недостойна за Народното събрание сцена публикува във Фейсбук Явор Божанков от ППДБ.

На видеото се вижда как депутатът от Възраждане Коста Стоянов, при среща с Божанков в кулоарите, го блъска нарочно - действие, известно като провокация за бой.

Стоянов бе кандидат за кмет на Варна от партия "Възраждане" на местните избори. 

Следват словесни нападни, но своевременно се отзовават и други народни представители и охрана, които успяват да ги разтърват.

"Недей да ме буташ. Бутна ме, блъсна ме. Кого буташ? Осмокласник ли си?", са част от репликите, които се чува да казва Явор Божанков по време на случката.

"Днес бях нападнат от народен представител от проруската Възраждане в кулоарите на НС. С викове “ей, пе*ал, ей пе*ал”. Това не е първия подобен случай. Много са. Споделям го, за да си дадем сметка на какво са способни тези хора и какво ще се случи, ако бъдат овластени", сподели Явор Божанков.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК