Цирк дьо Лорер продължава! Вижте АБСУРДНОТО му оправдание за "благодарствения" смс от признателен варненец, даже и Цънцарова не се върза (ВИДЕО)

Акценти

Цирк дьо Лорер продължава! Вижте АБСУРДНОТО му оправдание за "благодарствения" смс от признателен варненец, даже и Цънцарова не се върза (ВИДЕО)

304729
на 17.08.2024
Цирк дьо Лорер продължава! Вижте АБСУРДНОТО му оправдание за благодарствения смс от признателен варненец, даже и Цънцарова не се върза (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Даниел Лорер "съши" абсурдно обяснение, след като сам си прати "благодарствено" съобщение от признателен варненец и подпали виртуалното пространство с аматьорското си изпълнение.

препоръчано

Преди седмица депутатът от ППДБ качи във Фейсбук скрийншот на кратък текст, изпратен по една от апликациите за съобщения и обаждания. Почти разплакан от вълнение, бившият министър обясни, че то е от жител на Варна, когото е измъкнал от "имотната мафия на предишната администрация на ГЕРБ".

Лорер обаче сам се издаде, че авторът на похвалното съобщение е самият той, тъй като то бе позиционирано от дясната страна на скрийншота - във всички чат приложения там се позиционират изпратените съобщения. А когато получаваме съобщение - то идва в лявата част на чата.

Вчера заранта Даниел Лорер се отби в студиото на бТВ, а Мария Цънцарова не пропусна да го попита за тази конфузна ситуация. 

Вместо да си признае, че сам е скалъпил благодарствената акция, бившият министър даде толкова абсурдно обяснение, че дори и водещата Цънцарова не се хвана на глупотевините му и едва се сдържа да не се захили гръмко в ефир. 

"В нашия занаят се случва изключително рядко да получим благодарност от човек. Политиците не се славим с особено високо доверие спрямо останалата общественост... Аз копирах текста, който получих и го изпратих на друг човек, за да му кажа: "Виж какво хубаво нещо ми се случи", обясни Лорер как съобщението се е озовало в полето на изпратени върху екрана, а не в това за получени. 

Вижте още от нелепиците, които Даниел Лорер изръси в национален ефир: 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК