Цирк! Партизанските еколози се опитват да влязат през покрива в община Каварна (ВИДЕО)

ВИДЕО

Цирк! Партизанските еколози се опитват да влязат през покрива в община Каварна (ВИДЕО)

16396
на 04.08.2017
Цирк! Партизанските еколози се опитват да влязат през покрива в община Каварна (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Същински екшън се разиграва в Каварна. Полицията със сила се опитва да си пробие път сред протестиращите, блокирали входа на община Каварна. Те са на бунт срещу еколози, както ПИК съобщи вчера. Униформените опитват да ги вкарат в общината, за да могат скандалните зелени да си напишат протоколите в сградата. Протестиращите обаче не отстъпват и бранят земите си.

препоръчано

"Това са нашите земи! Нашият насъщен хляб!", скандират хората. На място се разиграва драма, заснета и публикувана във фейсбук от председателя на Национална асоциация Българско Черноморие Димитър Канариев.

По думите му протестиращите са влезли в залата, докато пишман експертите опитвали да проникнат там през покрива. Хората от митинга успели да ги изгонят.

"Не успяха да ни откраднат сиренето и кашкавала", доволни са протестиращите. Еколозите обаче също не отстъпвали и като партизани опитвали да се доберат през покриви и прозорци на общините в Шабла и Каварна, за да организират обществени обсъждания, с които да блокират бизнеса на хората.

 

Сподели:
Бомба x
МАСКИТЕ ПАДНАХА: Това са причините жените да изневеряват МАСКИТЕ ПАДНАХА: Това са причините жените да изневеряват
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 292
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това