Цитиридис излезе във ваканция предсрочно

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Цитиридис излезе във ваканция предсрочно

34971
на 10.07.2020
Цитиридис излезе във ваканция предсрочно
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Изненадващо съкратиха първия сезон на "Шоуто на Николаос Цитиридис". Предвидените четири предавания за следващата седмица няма да бъдат излъчени, тъй като екипът бе разпуснат в летен отпуск по-рано от предвиденото.

препоръчано

Официалната причина - рекордния брой заразени с коронавирус в страната и в София, се казва в съобщение, публикувано във фейсбук-страницата на вечерното шоу.

Миналата вечер бе излъчена "китка" от най-добрите моменти и най-запомнящите се гости в студиото. В съобщението се казва също, че 26-годишният комедиант ще се завърна на екран през септември.

Заради коронавируса в "Преди обед" също се връщата мерките от преди няколко седмици. Водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев се разделят и ще водят по отделно.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден на май - възможни непредвидени разходи за Скорпионите, новина ще изнерви Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден на май - възможни непредвидени разходи за Скорпионите, новина ще изнерви Стрелците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Нинова разкри целите на БСП - защо Григорова и Йончева предадоха партията (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Нинова разкри целите на БСП - защо Григорова и Йончева предадоха партията (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК