ЦСКА вдига нападател за мача с Лудогорец

Футбол

ЦСКА вдига нападател за мача с Лудогорец

6947
преди 5 часа
ЦСКА вдига нападател за мача с Лудогорец
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Медицинският щаб на ЦСКА ще опита да вдигне централния нападател Аарон Исека за домакинството на Лудогорец, насрочено за уикенда след ноемврийската пауза за мачове на националните отбори.

препоръчано

Белгиецът почти сигурно няма да бъде на разположение на Александър Томаш до прекъсването в първенството, но целта е да бъде на линия за срещата с разградчани на 23-24 ноември.

Исека е с разтегната странична връзка на коляното след тежкия сблъсък в края на първото полувреме срещу Левски, когато вратарят Матей Маркович връхлетя върху него. Веднага след интервенцията той прекара няколко минути, лежейки на терена, но все пак събра сили и започна и втората част, преди да бъде заменен от Коялипу в 64 минута.

свързани новини

Изследванията след мача обаче показаха, че братът на Мичи Батшай ще се нуждае от почивка и специално възстановяване преди да се завърне в игра.

В негово отсъствие атаката е водена от Годиун Коялипу, който срещу Ботев Враца отбеляза четвъртия си гол за сезона.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК