ЦСКА иска архитекта на хегемонията на Лудогорец

Футбол

ЦСКА иска архитекта на хегемонията на Лудогорец

10656
на 31.05.2024
ЦСКА иска архитекта на хегемонията на Лудогорец
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ръководството на ЦСКА е отправило покана към бившия футболист на тима Методи Томанов за поста спортен директор, пише “Мач телеграф“.

препоръчано

Във футболните среди той е доказан експерт в селекционния процес. Негови са някои от най-големите открития в Лудогорец за изминалите години.

Дълги години той работеше в щаба на отбора от Разград, а за последно беше част от ЦСКА 1948.

От ЦСКА все още не са обявили официално дали ще назначат нов треньор или ще оставят Стамен Белчев начело. По всичко личи обаче, че ръководството вече търси специалист, който да води “червените“ през следващата кампания.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК