ЦСКА настройва новото си крило по специална програма

Футбол

ЦСКА настройва новото си крило по специална програма

14990
на 13.08.2024
ЦСКА настройва новото си крило по специална програма
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Новото попълнение на ЦСКА Джейсън Локило, който се готви по специална програма, за да навакса с подготовката, вече е направил солиден прогрес, научи “Тема Спорт“.

препоръчано

Той дебютира за армейците при загубата с 0:3 от Спартак Варна, когато се появи на почивката, а преди това не бе играл от 11 май при победата на неговия Визела с 4:0 над Естрела Амадора в португалския елит. През лятото той се завърна в Хъл Сити, който държеше правата му, но не взе участие в контролите на тигрите с Фенербахче и Донкастър.

На 26 юли крилото завърши трансфера си в Борисовата градина и спортно-техническият щаб веднага му връчи специална програма, която да следва, за да влезе максимално бързо в нужната форма. Това вече почти се е случило.

Както писахме, друго от новите попълнения – централният нападател Годуин Коялипу, е в перфектно физическо състояние, след като води пълноценна лятна подготовка с белгийския Беверен.

Той беше гласен за титуляр още в отложения мач с ЦСКА 1948 през миналия уикенд, макар че беше на едва няколко тренировки с ЦСКА.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК