ЦСКА на крачка от трансферен удар

Футбол

ЦСКА на крачка от трансферен удар

8005
на 31.12.2021
ЦСКА на крачка от трансферен удар
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

ЦСКА е в напреднали преговори с флангови футболист от португалското първенство, пише в. “Тема Спорт”. Развитие по сделката се очаква да има в началото на годината, като играчът е пожелан лично от треньора Стойчо Младенов, който има солидни контакти на Иберийския поллуостров. Договорът на крилото изтича в края на сезона, като от “Армията” ще опитат да се възползват от ситуацията и да го привлекат срещу символична трансферна сума.  

препоръчано

При негативен отговор от страна на набелязания футболист, в Борисовата градина имат готови варианти с други португалоговорящи играчи. Както е известно, Стойчо Младенов умее да намира качествени попълнения от Югозпадна Европа, като още при първия му престой начело на ЦСКА една от звездите на тима бе крилото Жоао Брито. Дори и последния път, в който Екзекутора на Ливърпул води “армейците”, той успя да намери качествен флангови играч, въпреки огромните финансови затруднения, които клубът изпитваше - миналия през младежките формации на Ливърпул Тони Силва. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Сарафов се скъса да хвали и да благодари на американското посолство и ФБР. Кенет Мертен: Даваме 5 млн. долара за информация за Ружа Игнатова (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Сарафов се скъса да хвали и да благодари на американското посолство и ФБР. Кенет Мертен: Даваме 5 млн. долара за информация за Ружа Игнатова (ВИДЕО)
ново
Днес: 100
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК