ЦСКА подари седалки от "Армията" на най-верните си фенове (СНИМКИ)

Футбол

ЦСКА подари седалки от "Армията" на най-верните си фенове (СНИМКИ)

9471
на 21.06.2024
ЦСКА подари седалки от Армията на най-верните си фенове (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Част от дългогодишните картодържатели на ЦСКА получиха спомен от клуба - седалките с техни имена.

препоръчано

Събитието бе на стадион "Българска армия", където продължава разчистването на последните отломки от събореното вече съоръжение.

"Част от дългогодишните ни картодържатели получиха мил спомен от клуба - седалките с техни имена, на които и в студ, и в пек от дълги години насам са съпреживявали всичко заедно с отбора. Те се завърнаха на любимия стадион, в стария си дом за един последен път, а ние запазихме момента в снимка.

И докато чакаме новия ни дом, всички тези хора ще продължат да подкрепят отбора и следващия сезон.

свързани новини

Бъди и ти до нас! Имаме нужда от теб! Купи своята абонаментна карта", призоваха от ЦСКА.

„Ако и ти си фен, който притежава надписана с име седалка в сектор “А” и иска да си я получи за спомен, напиши ни имейл на [email protected] с имена, прикачена снимка на старата абонаментна карта и телефон за връзка.

Не гарантираме, че всички надписани седалки са налични, но останалите здрави след мача с Лудогорец са на разположение за своите притежатели“, написаха още от ЦСКА.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК