ЦСКА представя отбора срещу косовари

Футбол

ЦСКА представя отбора срещу косовари

8121
на 10.07.2024
ЦСКА представя отбора срещу косовари
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ЦСКА обяви съперника си за последната контрола преди новия сезон. Червените ще се изправят срещу Гиляни на стадион "Васил Левски". Проверката е в неделя.

препоръчано

"В днешния ден мъжкият отбор на ЦСКА подновява тренировки, след получената тридневна почивка от старши треньора Томислав Стипич. Програмата на тима ни до края на тази седмица може да видите в по-долните редове.

В неделя тимът ни ще се изправи срещу SC Gjilani (Косово), а на приятелския двубой ще бъде представен и съставът на армейците за предстоящия сезон в Първа лига. Мачът ще започне в 18:00 часа на стадион "Васил Левски", а представянето на отбора ще бъде непосредствено преди началото му.

За зрителите ще бъде отворен сектор А на Националния стадион, като входа ще бъде свободен. Притежателите на ВИП абонаментни карти ще могат да наблюдават срещата от своите места във ВИП ложите на стадиона", написаха от клуба.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК