ЦСКА стартира подготовка на "фатална" дата

Футбол

ЦСКА стартира подготовка на "фатална" дата

10931
на 27.05.2024
ЦСКА стартира подготовка на фатална дата
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ЦСКА ще започне лятната си подготовка на 13 юни, четвъртък, съобщи "Тема Спорт". Така тимът ще има по-малко от две седмици за почивка, след като ще му се наложи да играе бараж за европейско участие в петък, 31 май. Веднага след двубоя срещу ЦСКА 1948 или Арда футболистите ще бъдат разпуснати, като доста от тях ще се сбогуват с клуба.

препоръчано

През тази година армейците няма да провеждат лагер в чужбина, а вместо това ще тренират в Банско. Първите три дни от лятната подготовка на ЦСКА ще премине в Панчарево, като тогава ще бъдат проведени и задължителните медицински и функционални изследвания.

След това отборът заминава за родния планински курорт, където ще се състои и същинската част от предсезонната работа.

По време на престоя в Банско червените ще играят няколко международни контроли. Опции са тимове от Румъния и Кипър, които тепърва ще бъдат уточнявани. Възможни са и проверки с родните Черно море и Локомотив Пловдив.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува (НА ЖИВО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК