ЦСКА уреди контрола с...

Футбол

ЦСКА уреди контрола с...

7380
на 21.05.2020
ЦСКА уреди контрола с...
Автор:   ПИК

ЦСКА-София договори контрола с Ботев (Враца). Все още трябва да се уточнят някои детайли около проверката, но тя е планирана за 30 май (събота), съобщава БНР.

препоръчано

 Двубоят най-вероятно ще е на Панчарево.

Заради извънредните мерки в страната контролата ще е пред празни трибуни. "Червените" плаират да излъчат директно срещата чрез официалия си сайт и страницата си във „Фейсбук”.

"Армейците" трябва да посочат началния час и окончателното място за провеждането на двубоя.

Тази контрола ще е единствената преди подновяването на сезона, което ще се случи в периода 5-6 юни (петък - събота).

До края на редовния дял от шампионата ЦСКА-София ще гостува на Витоша, след което приема пловдивския Локомотив.

 

 

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това